Bizimki kabarıyor şişiyor her yeri geçen gittiğim çocuk doktoruna söyledim hava şurup ve dediğin gibi sprey verdi ama alerji testi olması lazımBitanede böcek türü dedi bak unuttum
Bizimki kabarıyor şişiyor her yeri geçen gittiğim çocuk doktoruna söyledim hava şurup ve dediğin gibi sprey verdi ama alerji testi olması lazımBitanede böcek türü dedi bak unuttum
Kolayını çıkartmışlar cocuklar icin testiBizimki kabarıyor şişiyor her yeri geçen gittiğim çocuk doktoruna söyledim hava şurup ve dediğin gibi sprey verdi ama alerji testi olması lazım
Aaa bende yaptırcam bizim ki mağlum birde kulak burun boğaza gitmemiz lazımKolayını çıkartmışlar cocuklar icin testi
8 10 igneli uclu komple birsey vardi ilacta bekleyen plastik sanirim hemen bastırdı cizgilerini cizdi
Tepside gördüklerin varKalmadı yani
2 tepsi çıktı zaten büyük yaptığım içinÇocuklarda bıktı artik vallaAaa bende yaptırcam bizim ki mağlum birde kulak burun boğaza gitmemiz lazım
Bok yiyinTepside gördüklerin var2 tepsi çıktı zaten büyük yaptığım için
Benim oğlan da öyle oluyor ya göz etrafi bile şişiyor götürdük kaç kere test filan yapmadılar mahvoluyor çocuk napicam bilmiyorum bir tek ondan oluyor kızda hafifBizimki kabarıyor şişiyor her yeri geçen gittiğim çocuk doktoruna söyledim hava şurup ve dediğin gibi sprey verdi ama alerji testi olması lazım
Ay benim de toz ve polen4×4 kediye
4×4 zeytin ağacina a
2×2 halı vs. Toza alarji
2×2 yesilliklere alerjisi çıktı kızın
Alerji şurubu, 1aylık burun spreyi,birde hava verdi
Hep hastayiz iste oyuzden zaten,bugunde bakti gene hasta dediAy benim de toz ve polen
Evdeki toz çamaşırlardan çok oluyorHep hastayiz iste oyuzden zaten,bugunde bakti gene hasta dedi
Offf sorma ama napcaz başka türlü de olmuyorÇocuklarda bıktı artik valla
Ben buradayım örtmenimmmmOoo yatmışlar
Yatsana ne şey ariyorsun aBen buradayım örtmenimmmm

Keşke hemen yatabilsem kafamda 40 tilki dönüyor kendi kendime ne sohbetler kuruyorumYat kız![]()

Merak ettim amaaaaa![]()
![]()
Sus kız yat
Manyak bende kızınca kendi kendime konuşuyorumKeşke hemen yatabilsem kafamda 40 tilki dönüyor kendi kendime ne sohbetler kuruyorum![]()
![]()
Ama stalk başka bir piskopatlık