Ayy napim işe başladım yaa bu hafta ctesi de gittim ordan çıktıö egeyi aldım avm ye geçtim arkadaslarla buluştık. Bugün de çamaşırdı bulaşıktı bitti gitti anlamadım bişeySagol canım
Sen nasilsin
Napcan konustunmu iş için canim bırakcakmısınAyy napim işe başladım yaa bu hafta ctesi de gittim ordan çıktıö egeyi aldım avm ye geçtim arkadaslarla buluştık. Bugün de çamaşırdı bulaşıktı bitti gitti anlamadım bişey
Konuştum konuştum. Dedim ben ctesi gelemem olmaz dedi gelceksin. Sonra dedim o zaman çıkışımı verirseniz sevinirim 2-3 hafta birini bulana kadar idare ederim dedim tamam dediNapcan konustunmu iş için canim bırakcakmısın
Hemen tamammı dediler yuh,yaa sen kaç senelik çalışansin?tazminatKonuştum konuştum. Dedim ben ctesi gelemem olmaz dedi gelceksin. Sonra dedim o zaman çıkışımı verirseniz sevinirim 2-3 hafta birini bulana kadar idare ederim dedim tamam dedi
Çok geçmiş olsun ablacım,simdi nasil annenİyi akşamlar kızlar annem rahatsızlandı tansiyonu
Yükselince bende onun yanına geldim
Geçmiş olsun ablaİyi akşamlar kızlar annem rahatsızlandı tansiyonu
TeşekkürlerGeçmiş olsun abla
Çok şükür iyiÇok geçmiş olsun ablacım,simdi nasil annen
Cok gecmis olsun ablacmİyi akşamlar kızlar annem rahatsızlandı tansiyonu
Sagol canım@bitter_im size de mutlu yıllar canımm
Hayırlısı olsun hakkında ee calısmayı komplemi bırakacaksın?Konuştum konuştum. Dedim ben ctesi gelemem olmaz dedi gelceksin. Sonra dedim o zaman çıkışımı verirseniz sevinirim 2-3 hafta birini bulana kadar idare ederim dedim tamam dedi
Basım cok ağrıyor moralim bozuk bugün iyi hissetmiyorumEeeee kimse var ama yok
Gecmis olsun canim hayırdır biseymi olduBasım cok ağrıyor moralim bozuk bugün iyi hissetmiyorum
TeşekkürlerCok gecmis olsun ablacm
Hayırdır neyin varBasım cok ağrıyor moralim bozuk bugün iyi hissetmiyorum