Çok şükür yok... olmaması için uğraşıyorumÇok bir kilonuz yok masallah tekrardan tebrik ederim
Çok şükür yok... olmaması için uğraşıyorumÇok bir kilonuz yok masallah tekrardan tebrik ederim
Niyet etmek en zor olanı ..insan kafasına koyunca odaklaninca her şey olur... inşallah kolaylıkla gelsin 80 ler 70 ler70 i bir goreyim gerisi gelir diye düşünüyorum ilk önce 80 e inmek istiyorum
İnşallah teşekkür ederim Rabb'im razı olsunNiyet etmek en zor olanı ..insan kafasına koyunca odaklaninca her şey olur... inşallah kolaylıkla gelsin 80 ler 70 ler
Kaç yaşındasınız okuyan anne olunca nick üniversite falan mı okuyorsunuz merak ettimİnşallah teşekkür ederim Rabb'im razı olsun
Bir kaç aya kadar 39 olacağım okumayı çok seviyorum 10 12 yaşından beri kitaplarla haşır neşirim evlilik ve çocuklar olunca eğitimim yarım kaldi (sadece universte vs den ibaret değil ki okumak bazı arkadaşlarım var ev hanımı ama günde 100 150 sayfa kitap okuyorlar)Kaç yaşındasınız okuyan anne olunca nick üniversite falan mı okuyorsunuz merak ettim
İnşallah dua yerine geçerde üniversite de okurumKaç yaşındasınız okuyan anne olunca nick üniversite falan mı okuyorsunuz merak ettim
Ne güzel..... inşallah nasip olur....okumanın yaşı yok..bu kadar istedikten sonra Allah nasip ederBir kaç aya kadar 39 olacağım okumayı çok seviyorum 10 12 yaşından beri kitaplarla haşır neşirim evlilik ve çocuklar olunca eğitimim yarım kaldı
Aklıma başka nick gelmedi o yüzden yazdım 1001k da nickim bu okuma platformu
Belki hayat bir şans verir ve okurum üniversiteyide belli olmaz
Amin amin inşallah inşallah ozaman nikinizi üniversiteli anne yaparsınızİnşallah dua yerine geçerde üniversite de okurum
İnşallah ya inşallahAmin amin inşallah inşallah ozaman nikinizi üniversiteli anne yaparsınız
Evet çok istiyorum nasibimde var ise olur inşallahNe güzel..... inşallah nasip olur....okumanın yaşı yok..bu kadar istedikten sonra Allah nasip eder
Geçmiş olsun bu mevsimde ve hastalığı daha okullar yeni açıldıEylül gene hasta oldu bugün okula yollamadim ama tarlaya almak zorundayım bitmedi mübarek incirler
Sagol canımGeçmiş olsun bu mevsimde ve hastalığı daha okullar yeni açıldı
Allah şifa versin çabuk toparlar inşallahSagol canım
Evet basladi hastaliklar
Hoş geldinTeşekkür ederim yeni gördüm bir süre kendim ilerleyeyim ama galiba zaten kimsenin diyet yaptigi da yok gibi burada son 5 6 sayfaya baktım ne tartı ne menü ne Spor vs yazılmamış
Geçmiş olsunEylül gene hasta oldu bugün okula yollamadim ama tarlaya almak zorundayım bitmedi mübarek incirler
Evet geçen senede gidiyorduSenin kızda okula başladı mi
Geçmiş olsun canımEylül gene hasta oldu bugün okula yollamadim ama tarlaya almak zorundayım bitmedi mübarek incirler
Ne okumayı istiyorsunuzBir kaç aya kadar 39 olacağım okumayı çok seviyorum 10 12 yaşından beri kitaplarla haşır neşirim evlilik ve çocuklar olunca eğitimim yarım kaldi (sadece universte vs den ibaret değil ki okumak bazı arkadaşlarım var ev hanımı ama günde 100 150 sayfa kitap okuyorlar)
Aklıma başka nick gelmedi o yüzden yazdım 1001k da nickim bu okuma platformu
Belki hayat bir şans verir ve okurum üniversiteyide belli olmaz
Allah şifa versin çabuk toparlar inşallah
Geçmiş olsun
Sagolun kızlarGeçmiş olsun canım