Elif_Eylul
Daimi Üye
- #88.521
Heyy
Bn bugün bayılacaktım sıcaktan hiç esmediBugün yandık kavrulduk resmen 41 42 43 vardı
Yarin 10derece birden düşcekmis insaAllah
Ayy valla evde götümüzden soluduk aBn bugün bayılacaktım sıcaktan hiç esmedi
Anan düşsün az serinleyelim
Neyimizi etsin Allah aHepinizin bişeylerini Allah kabul etsin. Kim ne yaptı alıntıyı unuttum hdjshh
Sagol canımEline sağlık
Hayır kocası öküzmüş ondan canımha
Hafriyata geçti canım 8.6 gidiyor çok şükür evde 7 gibi düzen kurulcak insallah cok iyi oldu uzun yol yok artk çok mutluyum
Amin canım sagol sabahtan bisi yoktu aşureden sonra dagıttıktan sonra yani dişim şişti nasıl ağrıyor kaç saatir varya mahvoldumAmin canim sağol
30kisi falan vardi bizde bugün
Senin aşurenide Allah kabul etsin insaAllah
Ohh maşallah ne güzelYarında anneme gitcem.
Ortancıl ablamda olacak orda
Kızlar buluşması gibi görüşecez.
arada hava değişimi oluyor bana ..
Esimin arabadaki derece yandık bizde bugünBugün yandık kavrulduk resmen 41 42 43 vardı
Yarin 10derece birden düşcekmis insaAllah
Ay evet iki çocukla sana çok zorduHafriyata geçti canım 8.6 gidiyor çok şükür evde 7 gibi düzen kurulcak insallah cok iyi oldu uzun yol yok artk çok mutluyum
Amin canım sagol sabahtan bisi yoktu aşureden sonra dagıttıktan sonra yani dişim şişti nasıl ağrıyor kaç saatir varya mahvoldum
Gecmiş olsun canımHafriyata geçti canım 8.6 gidiyor çok şükür evde 7 gibi düzen kurulcak insallah cok iyi oldu uzun yol yok artk çok mutluyum
Amin canım sagol sabahtan bisi yoktu aşureden sonra dagıttıktan sonra yani dişim şişti nasıl ağrıyor kaç saatir varya mahvoldum
Aaa Dr git ya mahvediyor dişHafriyata geçti canım 8.6 gidiyor çok şükür evde 7 gibi düzen kurulcak insallah cok iyi oldu uzun yol yok artk çok mutluyum
Uyuyan güzel uyanmasaydınGunaydin