Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Onunda ilk kez duydum bnDerisi yapışmasın diye bi hareket var her gün onu bez açarken yapacakmışız aksatmadan
Onunda ilk kez duydum bnDerisi yapışmasın diye bi hareket var her gün onu bez açarken yapacakmışız aksatmadan
SenÖbür iki kişi kim gizli
Yok benden Başak var kız
Bn filiz ablaYok benden Başak var kız
Normal iyi ilgileniyordum detay derken sünnet sonrası sürecine değindim,Niye kız önceden detaysız mi ilgilineyordun
Ne yapcan 2/3 güne iyileşirNormal iyi ilgileniyordum detay derken sünnet sonrası sürecine değindim,
O hareketi yapmak biraz işte maceralı
Umut ağlıyor o sırada mecbur çekip bırakmalıymışız .
Biraz sakinken masaj yapıp yapmaya çalıştık babasıyla
Onunda ilk kez duydum bn
Tamam kız yazmaya yazmaya unutuyorum yaşlılık işteBn filiz abla
Bize bardak koyun demedi doktor..Bardak mı koydurdu
Kücükya daha çabuk iyilesirBize bardak koyun demedi doktor..
Zeytinyağ sürecekmişiz.
Krem bi defa hastanede sürdüler.
Sen naptin abla uzunnn zamandır yoksunTamam kız yazmaya yazmaya unutuyorum yaşlılık işte![]()
Anladığıma göre acı ağrı o an ilk başta hissetmesin diye uyuşturuyorlar .Ne yapcan 2/3 güne iyileşir
Narkoz verildi mi
İnşallah .Kücükya daha çabuk iyilesir
Hoşgeldin ablacımSelâm kızlar hu hu ben geldim
Ala ala çocuk büyüdükçe sistem degisiyor galibaAnladığıma göre acı ağrı o an ilk başta hissetmesin diye uyuşturuyorlar .
Banyoyu da hafta sonu geçtikten sonra yani haftaya yaptırabilirsin dedi.
Dikkat edin ki ikinci bir sünnete gerek kalmasın o bölge tekrar işte iyice iyileşsin amaçlı.Hoşgeldin ablacım
Ala ala çocuk büyüdükçe sistem degisiyor galiba
Neden bizim dr. İkinci gün sargısı cıkması icin batikonlu suda bekletip öyle cıkartmıştık. Günde 1 kere dus yaptır cabuk iyilesir demişti bide merhem vermişti sürekli sürüyordum. O derisini bişe yapma şeyini hic anlamadım