Elif_Eylul
Daimi Üye
- #87.121
Börek yemege geldik kahve ictik sen napiyosun aNe yaparsınız bacılar insanlık için küçük ama kendim için büyük bir adım attım ve bir diyetisyenle çalışmaya başladım

Hayırlı olsun
Börek yemege geldik kahve ictik sen napiyosun aNe yaparsınız bacılar insanlık için küçük ama kendim için büyük bir adım attım ve bir diyetisyenle çalışmaya başladım
Ohhh afiyet şeker olsun...bende iyiyim çok şükür diyetisyen le kilo vermeye başladım dün bakalım nolcek....Börek yemege geldik kahve ictik sen napiyosun a
Hayırlı olsun
Senin adina sevindimOhhh afiyet şeker olsun...bende iyiyim çok şükür diyetisyen le kilo vermeye başladım dün bakalım nolcek....
Geçmiş olsun.Gece boyu öksürdü kız uyumadı uyutmadı
SağolasınGeçmiş olsun.
Bursadan geldim arkadas getirdi okuldan eylülü kahve ictik simdi gitti yemek yapçamNapaysunuzzz
Sagol canım ayy oglan hastalıkta kucak kucak ağlıyor yatıyor yerleree perişan oldum üzüntüdenGecmis olsun canim sen gene dikkat etmen lazim
Sagol canım 5 gündü@bitter_im geçmiş olsun eşinin izin günü kaç gündü?
Sagol canım insllah sizede geçmiş olsun kız hastaymıs iyimi simdi?Geçmiş olsun çabucak iyileşin inşallah
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Ahh yavrum kıyamamBnm kız bronşit olmuş
Onla uğraşıyorum hava veriyoruz
Sagol canım@bitter_im geçmiş olsun kızlarr
Afiyet olsun canımUykucular uyanınnnnEkli dosyayı görüntüle 46830
Sağol canımSagol canım ayy oglan hastalıkta kucak kucak ağlıyor yatıyor yerleree perişan oldum üzüntüden
Sagol canım 5 gündü
Sagol canım insllah sizede geçmiş olsun kız hastaymıs iyimi simdi?
Sagol canım
Ahh yavrum kıyamam
Sagol canım
Çok zor gerçektenSağol canım
Üzülme bak sen hasta olursan bebelerde perişan olur
Zor ama geçecek inşallah
Kimse yok mu gündüz yardımcı olacakÇok zor gerçektenben böyle düsünmemiştim hastalık falan hesapta yoktu yani Allah yardımcım olsun ne diyeyim
Yok canım kimse herkesin derdi işi var, kv gelmez zaten hayvanları var kurban üstü bideKimse yok mu gündüz yardımcı olacak
Kuzen filan
Kv çağır dicemde konuşmuyorsun
Rabbim yardımcın olsun canımYok canım kimse herkesin derdi işi var, kv gelmez zaten hayvanları var kurban üstü bide
Amin canım Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun canım