He anladım canım çok geçmiş olsun ya bizim gelinde kullanıyor çok sinirli agresif birisi odaBen 3seneyi gecti canim hap kullanıyorum malesefki

He anladım canım çok geçmiş olsun ya bizim gelinde kullanıyor çok sinirli agresif birisi odaBen 3seneyi gecti canim hap kullanıyorum malesefki
Sagol canimHe anladım canım çok geçmiş olsun ya bizim gelinde kullanıyor çok sinirli agresif birisi oda
Anladım canım rabbim herkese sakinlik dirlik düzen versin gerçekten gerisi çok zor yoksa.Sagol canim
Aslinda bende sinirliyim ama değilim sonradan oldum,bide bazı rahatsızlıklar gecirdim doktora gitmek zorunda kaldim
Allah kabul etsin kolay gelsin canım yaa bende umreden gelen falan olsada gitsem kıza hurmayla zemzem alırım dogum içinÜmre ziyaretleri bitti 2günde gezdik herkesi kızı okuldan aldim şimdi yemek yapıp seccade başına a
Amin insaAllah canimAllah kabul etsin kolay gelsin canım yaa bende umreden gelen falan olsada gitsem kıza hurmayla zemzem alırım dogum için
6 martHepimiz martta doğmuşuz desene nerdeyse
Senin kaç Mart
Yediklerinde etkiler yalnızBugün umutu doktora kontrole götürdüm.
Yüzünde kızarıklık oluştu .
Egzama dedi doktor.
Kremle losyon verdi .
onları sürmeye başladım.
Bugün.
Yediklerinde etkiler yalnız
Gaz değil anne sütünden de etkiliyor bazen egzamaDoktorla konuştum özellikle sordum
Bundan sonra gaz damlası verelim mi yok dedi.
Kendi yiyeceğim yemek çeşitlerini sordum ben sana diyet listesi vermedim ki istediğin yemeği ye sorun olmaz dedi.
Öptürüyor musun her geleneBirde misafirlere çok öptürme dedi.
Banyo konusuna dikkat edin dedi.
vücudu kuru kalmasın dedi.
böyle
Allah kabul etsin canımKismetse ilk teraviye eylülle gitcez Allah izin verirse