Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Rabbim korusunEvet canim bursa nilüfer bizim ev cok siddetli sallandi yerden büyük bir sesle geldi eylül agladi
Maşallah canim ,Rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşaAllah
Rabbim korusunEvet canim bursa nilüfer bizim ev cok siddetli sallandi yerden büyük bir sesle geldi eylül agladi
Sağlıkla kucağına al canım2-3 saat önce falandı galiba böyle bi ittirdi. Bi baktım bursa da olmuş. Aynen izindeyim şimdş
Anladımmm canım sabahtan daha pahalı olur pazar derler hepBizim burda erken toplaniyor pazar malesef oyuzden erken cikiyoruz köy yeri diye insan belli
Ben hiç hissetmedim anlamadım oglanı uyutmakla cebelleşiyordumDeprem oldu ben bile hissetmiştim siz iyi misiniz?
Toplu yazayım. 32. Haftamda izne çıkardı doktor, bebek haftasıyla aynı çıktı. Sıkıntı yok yani, nst ye girdimmm bi kere sancım çıktı o kadarcıkk dinlen dedilerrrr
Ayy Allah korusun cok gecmiş olsun canımEvet canim bursa nilüfer bizim ev cok siddetli sallandi yerden büyük bir sesle geldi eylül agladi
Rabbim korusun
Amin insaAllah kizlarAyy Allah korusun cok gecmiş olsun canım
Geçmiş olsun biz his etmedikEvet canim bursa nilüfer bizim ev cok siddetli sallandi yerden büyük bir sesle geldi eylül agladi
Aldirmis mı ne kürtaj oldum deyip duruyorduBu özlemöz müdür nedir 5. Mi hamileymis neymisReklamdegil
Sagol ablaGeçmiş olsun biz his etmedik
Bilmiyorum ben sonradan ögreniyorum takip ettigimde yokAldirmis mı ne kürtaj oldum deyip duruyordu
Simdi gene iyiymis evet 5diyordu
Ayy bende sinir oluyorum takip etmiyorum önüme çıkıyor,bende yazdim şunlara aile planlamasını ögretin dedim aBilmiyorum ben sonradan ögreniyorum takip ettigimde yokkeşfetime düşüyor
benim oglanın üstüne 3. Hamile kalıyor
Evet canım uzattıramadık bi türlü doktor bu myomla sana çalışabilir veremem dediBen hiç hissetmedim anlamadım oglanı uyutmakla cebelleşiyordum
İzne derken komple dogun iznine mi çıktın
Hangi semttesin ablaGeçmiş olsun biz his etmedik
DelüüüAyy bende sinir oluyorum takip etmiyorum önüme çıkıyor,bende yazdim şunlara aile planlamasını ögretin dedim a
Kiz cocuklari kukla gibi kullaniyor sürekli öyle sevmekmi olur be aDelüüü
Demek seviyor çocukları
Sen 5 yapmadın bakkk
Günaydın canım gecmis olsunGünaydınnn hanımlarrr