Hanımefendiyimm
Daimi Üye
Bn de bilmiyorum telefon degıstırdım kaldı gıttı@Hanımefendiyimm dur ben seni bulcam nicki bilseydim kk ye girer bakardim
Bn de bilmiyorum telefon degıstırdım kaldı gıttı@Hanımefendiyimm dur ben seni bulcam nicki bilseydim kk ye girer bakardim
72/73 arası gidip geliyorum hiç hevesim de yokKaç kilo oldun
HosbuldıkAramıza hosgeldin canım. Benim kız 3. Sınıfa başladı bu sene benim yürüme gibi imkanım yok okul uzak bize servise versen olmuyor.
Kardesim oluyor kendileri bu aradaHosbuldık
Ailecek burdasınız oylemı ne kadar güzelKardesim oluyor kendileri bu arada
Ailecek evet bir anam eksik aAilecek burdasınız oylemı ne kadar güzel![]()
![]()
Hepiniz dıyet yapıyormusunuz nasıl ilerliyorsunuz
Evet ailecek karıştırdık kkyiAilecek burdasınız oylemı ne kadar güzel![]()
![]()
Onu da alalim hepten karışsınAilecek evet bir anam eksik a
Annem gitti miAilecek evet bir anam eksik a
Kk de 3senelik kaptanlık yaptım,diyet takimlari vardi,kapanınca diyet günlüklerine döndük,çok güzel ilerliyorduk bazı cekemeyenler laf atti sayfalarda bizde altta kalmadik şut ve gol aAilecek burdasınız oylemı ne kadar güzel![]()
![]()
Bikac gün bende kalcak,incire gideyim eylülü bırakıp dün geldi zaten,yoksa hava serin sabah ezaninda alamamki eylülüAnnem gitti mi
Ailecek evet bir anam eksik a
Sımdı yok mu yapmıyormusunuz pekiKk de 3senelik kaptanlık yaptım,diyet takimlari vardi,kapanınca diyet günlüklerine döndük,çok güzel ilerliyorduk bazı cekemeyenler laf atti sayfalarda bizde altta kalmadik şut ve gol a
Burdada kızlar varken liste yaptım menü ve kilo bildirimlere göre
Herkes yoruldu sanırım bende öyle tabiki,gelmeyince ilk sayfayi sildim
Masalah abla rabbım hayırlı evlat eylesin@Hanımefendiyimm ben 40 yasindayim,ismim filiz,bursada yasiyorum
2kızım 1 oģlum var
22,17,5 yaslarinda
Kızlar yapiyor ben degil aSımdı yok mu yapmıyormusunuz peki
Allah razi olsun canim@Hanımefendiyimm ben 40 yasindayim,ismim filiz,bursada yasiyorum
2kızım 1 oģlum var
22,17,5 yaslarinda
Tek benmı olucam sımdıKızlar yapiyor ben degil a
Valla kilonuzu atın menünüzü kaydedeyim isterseniz
Hosbuldık canım@Hanımefendiyimm yeni kan yeni can hoşgeldin
Bebeyi doyuruyordum anca oldu
Yaaa çok güzel bir kg kıskandım keşke bnm olsaaaaaaGeldi geldi -85.80 gördü bu gözler..
Elhamdülillah @Elif_Eylulşaka maka -30 oldu
@Bitterçikilata bekliyorum hemen beraber yapınca daha iyi veririz..bugün ödül yapım da yarın diyet