Aynen dur şimdi yayladan gelsin korkutcam ben onu...biz zaten dilekçe verdik oğlun gelmezse devlet ona göre ceza kesecek dicemYuh manyak mı dalga mı geçiyor zaten yüksek kiraya vermek için yaptığını bilmeyen yok
Tam sen taşındın öyle iptal oldu he tesadüfün böylesi
Zekamla dalga geçiyorAllah Allah tesadüfün böylesi
iyi yapmışsın korksun biraz. Ama doğru olabilir mi acaba ya dayımın başına da aynısı gelmişti . Bir kasabada evi vardı. Oraya gideceklerdi. Kiracıyı çıkardı sonra bi anda boşanma olayı çıktı dayımın, kaldı gidemedi de. Sonra adamı geri aradı böyle böyle oldu diye tabi inanmadı adam haklı olarak. Ama gerçekti yaniAynen dur şimdi yayladan gelsin korkutcam ben onu...biz zaten dilekçe verdik oğlun gelmezse devlet ona göre ceza kesecek dicem
Zekamla dalga geçiyor
Günaydın ahaliiii uyanın
Günaydın kizlarGünaydınn bebeklerrr
MEKim var Bakim
Koyunmusun sen
Uyudum kalktim simdi ben varimKim var Bakim
ingilizce ben demektiKoyunmusun sen
Ingilizcem yokki benim aingilizce ben demekti
OOO afiyet olsun binnaz12:00 1 baget emmek kepekli peynir domates salatalık 3 Mürdüm erik
14:30 Türk kahvesi 10 fındık 1 bitter çikolata
17:30-18 fırında kabak mücver yoğurt
@Elif_Eylul
Tabi olabilir ama oğlu muski de çalışıyor.milas ilçesinde.iyi yapmışsın korksun biraz. Ama doğru olabilir mi acaba ya dayımın başına da aynısı gelmişti . Bir kasabada evi vardı. Oraya gideceklerdi. Kiracıyı çıkardı sonra bi anda boşanma olayı çıktı dayımın, kaldı gidemedi de. Sonra adamı geri aradı böyle böyle oldu diye tabi inanmadı adam haklı olarak. Ama gerçekti yani
aa evet o bariz yapmış, kötü insanlar var maalesefTabi olabilir ama oğlu muski de çalışıyor.milas ilçesinde.
Buradaki muski de eşimin arkadaşı var sordurduk ona...yok abi öyle değiş tokuş buradan kimse gitmeden gelemez dedi.
Şu anda da buradan kimse gitmek istemiyor oraya dedi..yani gelme ihtimali yoktu zaten..neyse ben onun bed enerjisinden kurtulmuş oldum ama bütün mallede kızgın durduk yere kira yükseliyor bu şekilde hepimizi etkiliyor diye