Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Günaydın canım
Burdada atıstırdı ama serin

Günaydın canım
Burdada atıstırdı ama serin
Sorma canim benim üst katta hava alıcak yer yoktu,alt katta yattık oturdukDün rekor sıcaklık varmış zaten
Günaydın canimGünaydın kızlarr, saat 6 da feci bir şimşek gök gürültüsü vardı zıpladım resmen
Burda da oldu tabi bnm bebem hasta olduğumdan 6 dan beri ataktayız serin serin uyumak vardı ahhhGünaydın kızlarr, saat 6 da feci bir şimşek gök gürültüsü vardı zıpladım resmen
Oyyy ne güzel ohhh sende girGünaydın canim
Uyarı vermisti burası çok güzel esiyor serinledi şükür denize gidiyoruz kafamiza bisey duşmezse a
Vallah bende de köpek olduğundan kapı kapalı uyudum odaya girmesin diye allahtan bugün alcaklarBurda da oldu tabi bnm bebem hasta olduğumdan 6 dan beri ataktayız serin serin uyumak vardı ahhh
Bana yollasaydin o köpeki aVallah bende de köpek olduğundan kapı kapalı uyudum odaya girmesin diye allahtan bugün alcaklar
Yaa erken mi geldilerVallah bende de köpek olduğundan kapı kapalı uyudum odaya girmesin diye allahtan bugün alcaklar
Hayvanat bahçesi oldu senin evBana yollasaydin o köpeki a
Gaviskon tabi ki deSağolasın![]()
![]()
Kız uyudu eşimde dışarıda kuzenleriyle buluşmaya gitdi geç gelir bende yatayım artık yoruldum
Konuyla bi alakası yok ama mide yanmasına ne iyi gelir
Tunaydin canimTunaydin kızlar
Hadi yapalim aAcilen moda girmeye ihtiyacım var diyet yapalım yaa biseler edelimmm
1haftada napçanki devaminda da olmasi lazimOnline diyetisyenler var ya bir haftalik detoks zimbirtilari oluyor öyle bir şey mi denesem ne etsem böyle grupça olsa daha mutlu ve motive ediyor beni ama
Mide bulantısında ayva yiyordu arkadassımSağolasın![]()
![]()
Kız uyudu eşimde dışarıda kuzenleriyle buluşmaya gitdi geç gelir bende yatayım artık yoruldum
Konuyla bi alakası yok ama mide yanmasına ne iyi gelir
yookYaa erken mi geldiler