Elif_Eylul
Daimi Üye
- #54.661
IYi geceler
IYi geceler
Kalp yetmiyor artik
Küçük bir depresyona girmişdim galibaHayirdirrr
Off nolsun bende de bolca yorgunluk. Dedemler ziyaretime gelmişti böbrek yetmezliği çıktı adamda her gün hastanedeyiz. Belim her yerim agriyooo
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaAllahHayirdirrr
Off nolsun bende de bolca yorgunluk. Dedemler ziyaretime gelmişti böbrek yetmezliği çıktı adamda her gün hastanedeyiz. Belim her yerim agriyooo
Dün annemdeydim bugünde eş kişisiyle bahçeye gitdim göya yardıma yedim içtim geldimAaa kisme yok
Hakkınızda hayırlısı olsun canımBilmiyorum abla ya durumlar karışık bu defa da ev sahibi demiş cumartesi günü bi ofise gel konuşalım bakalım ne dicek
Ben yanarken iyiydi azıcıkta siz yanınValla yanıyor ortalık
Ben basliyore yeter bu kadarçiko dogurana kadar anca 59 görürüm
@Elif_Eylul ekle listeye beni.
Ekli dosyayı görüntüle 41303
Şapşik emin ol sonra kavga et sonra kavgadan haklı çıkamıyosunDün kocamla bugün Çarşamba diye kavga ediyorum dün persembeymis megerse
Evet canim nescafe istemiyor Türk kahvesinle geçistiriyorum kendimi ama üzgünum
Bedduami ettin beeeBen yanarken iyiydi azıcıkta siz yanın![]()
Ya sık sık düşüyor seninki neden acaba sıcaklardan değil ya bence öncede vardı bu doktora falan görünsen bence iyi olur senin için canımyaYa tansiyonum yine yerlerde hiç iyi değilim
Ne vuruyon beee
Oldumu acabaHAdi inşaAllah şifa olsun
Sizede efenimIYi geceler
Yokya yaparmıyım öyle şey kem gözlüyüm ben sen serin serin değince nazar etmiş ola bilirimBedduami ettin beee
Yok ya icmiyorum iste kalp gidiciÜzgünsün sallayayım geçer dedim![]()
![]()
Kem.gözlü seni pis gebeYokya yaparmıyım öyle şey kem gözlüyüm ben sen serin serin değince nazar etmiş ola bilirim
Bakalım ne haltlar çıkacak çürüğe çıktımYa sık sık düşüyor seninki neden acaba sıcaklardan değil ya bence öncede vardı bu doktora falan görünsen bence iyi olur senin için canımya