Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.595

Bitterçikilata

Tepki
100.595

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
:D Nasıl erisiyor kaldırmıyomusunuz böyle şeyleri,yalayabilirde
Valla gayet yukaridaydi nasıl uzanıp aldı ben de hayret ettim demek ki alabiliyor artık ilk defa oldu çünkü
Allahım tipe yaaa haha azcık makyaj yapım demiş cimcime
He ya
Anammm kulağında küpe de var bu kızın bizim burda takmıyorlar 4 yaş altına daktır nasıl yaptınız
1 yaş altı veya 4 yaş üstü diyorlar biz bir yaşında hadi bismillah deyip yaptık iyi mi kötü mü bilmiyorum

Bitterçikilata

Tepki
100.595
Valla gayet yukaridaydi nasıl uzanıp aldı ben de hayret ettim demek ki alabiliyor artık ilk defa oldu çünkü

He ya

1 yaş altı veya 4 yaş üstü diyorlar biz bir yaşında hadi bismillah deyip yaptık iyi mi kötü mü bilmiyorum
6 aylık gittim kaç yere hayır dediler kendi doktorumuzda neden yaptırıyorsun bırak istediği zmn yapsın dedi

serenajp

Daimi Üye
Tepki
5.610
6 aylık gittim kaç yere hayır dediler kendi doktorumuzda neden yaptırıyorsun bırak istediği zmn yapsın dedi
Yani muhakkak en doğrusu öyledir öyle diyorlarsa ama yaptırdık valla bilmiyorum bir zarari olduysa da :tripp: İzmir'de deldirdim ben gümüşçüye. Zaten sürüyorlar uyuşturucu acı pek olmuyor sonrasında da bir sorun yaşamadık ama bilinçaltında falan biseler olduysa bilemiyorum
100 gr eksisin helal olsun
Ahaha
Yaaa neden bildirim gelmiyor yaaa
Bildirim derken?

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.207
Yani muhakkak en doğrusu öyledir öyle diyorlarsa ama yaptırdık valla bilmiyorum bir zarari olduysa da :tripp: İzmir'de deldirdim ben gümüşçüye. Zaten sürüyorlar uyuşturucu acı pek olmuyor sonrasında da bir sorun yaşamadık ama bilinçaltında falan biseler olduysa bilemiyorum

Ahaha

Bildirim derken?
Bildirim yani şuanda bu mesaj gelmiyor bana,yazışmaları girmesem göremiyorum,bildirmlerimde açık @Admin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar