MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Ay koltukta içim geçmiş napiyorsunuz
Kurşunludayiz dondurma yiyozAy koltukta içim geçmiş napiyorsunuz
Bu saaatteKurşunludayiz dondurma yiyoz
Ev sahibi çıkın dedi ondanAaa nedenkine biseymi oldu
Gece yeni başliyor aBu saaatte
Yapma ya rahat buldunuz mu evEv sahibi çıkın dedi ondan
Yaa buldunuzmu bariEv sahibi çıkın dedi ondan
Aynen öyle yaptım baktım altından kalkamicam, yarın geliyolarTemizlikci tut doktor
Bak iste zengoAynen öyle yaptım baktım altından kalkamicam, yarın geliyolar
Ben gece ayak ve bacak ağrısından uyuyamadim saat 2bucuktu yattim saat 6 ya geliyordu kalktim,benimde nasıl uykum varGözlerim gidiyor arttık uyucam eşimle oğlan namaza gitti ortalığı toparlıyorum
Valla bu ay öyle bir eksideyiz ki zenginlik menginlik yok tatil sonrası :') ama temizlik de doğru dürüst beceremiyorum napim valla. Milletin bir günde yaptığını ben üç günde ancak yaparım o kadar vakit de bulamıyorum.Bak iste zengo
Amanın hayirdir yaaEv sahibi çıkın dedi ondan
Lan geziyonuz enazindan eksidesinizValla bu ay öyle bir eksideyiz ki zenginlik menginlik yok tatil sonrası :') ama temizlik de doğru dürüst beceremiyorum napim valla. Milletin bir günde yaptığını ben üç günde ancak yaparım o kadar vakit de bulamıyorum.
Of en çok istediğimdenAy koltukta içim geçmiş napiyorsunuz
Kız bu ay giderimizi hesapladık market vs yok bu rakamın içinde sırf kesin gidecek dediğimiz kartlar vs ,,78.000 lira. Hem de nasil bir eksi. 14 ayar hiç takmadığım bir iki altınım vardı onları bozcam çarem yokLan geziyonuz enazindan eksidesiniz
Ohaaa naptiniz kız siz öyle o rakam şakamıKız bu ay giderimizi hesapladık market vs yok bu rakamın içinde sırf kesin gidecek dediğimiz kartlar vs ,,78.000 lira. Hem de nasil bir eksi. 14 ayar hiç takmadığım bir iki altınım vardı onları bozcam çarem yok
Vallahi şaka değil. Sadece kredi kartları toplam 40.000 geldiOhaaa naptiniz kız siz öyle o rakam şakamı
Yuhhh sokkkkkkVallahi şaka değil. Sadece kredi kartları toplam 40.000 geldinormalde de 20.000 gelirdi hadi neyse ama bu ay yedik içtik gezdik karta abandık
Deme bize de büyük şok oldu. Bı de üstüne 30 Gr altın borcumuz var. Ben işe başlamadan belimiz doğrulmaz bizimYuhhh sokkkkkk