Geçmiş olsun canım...Dr gittinmi kırık çıkık olmasınKıçım kolum belim heryerim şiş ve mor artı dişim
Geçmiş olsun canım...Dr gittinmi kırık çıkık olmasınKıçım kolum belim heryerim şiş ve mor artı dişim
Gectimi canımBaşım ağrıyor halaaaaa
Sagol canim yok gitmedimGeçmiş olsun canım...Dr gittinmi kırık çıkık olmasın
Saol canım akşam bebeyi yatırıpda yattım erken uyandık ama uykumu aldım şükür başımda rahatladıGectimi canım
Günaydın canımGünaydın
yemiyorum zaten de bilmiyorum belki de psikolojiktir benim ki . Bi tane mide koruyucu verdi raneks, pinix verdi bunu içemiyorum çok büyük ikiye böldüm boğazımdan zor geçti panik oldum . bi de rennie şurup verdi 6 hafta kullan dedi çok uzun süre değil mi ya ? bu kadar zararlı değil miYapma ya geç saatte bişi de yememen gerek motılıum tablet mu verdi
hadi ya nasıl bittiYemesem de veremiyom..
benim de vardi reflü diyetisyene gecen sene temmuzda başladım ya Eylül başı bütün şikayetlerim bitmişti
Ama anca etkisini gösterir 1,5 ay 6 hafta dediği zatenyemiyorum zaten de bilmiyorum belki de psikolojiktir benim ki . Bi tane mide koruyucu verdi raneks, pinix verdi bunu içemiyorum çok büyük ikiye böldüm boğazımdan zor geçti panik oldum . bi de rennie şurup verdi 6 hafta kullan dedi çok uzun süre değil mi ya ? bu kadar zararlı değil mi
hadi ya nasıl bitti
Valla beslenme düzelince dedi doktor çünkü lanzedin kullanıyordum tek 3 günde bir ona bile gerek kalmadı.sanirim paketli ürünlerle alakalı...yemiyorum zaten de bilmiyorum belki de psikolojiktir benim ki . Bi tane mide koruyucu verdi raneks, pinix verdi bunu içemiyorum çok büyük ikiye böldüm boğazımdan zor geçti panik oldum . bi de rennie şurup verdi 6 hafta kullan dedi çok uzun süre değil mi ya ? bu kadar zararlı değil mi
hadi ya nasıl bitti
Baharatta çok etkiliyor diye biliyorum acı yoğun baharatValla beslenme düzelince dedi doktor çünkü lanzedin kullanıyordum tek 3 günde bir ona bile gerek kalmadı.sanirim paketli ürünlerle alakalı...
Aynen baharat turşu ağır kızarmış yemekler gluten içeren ve stres...Ama anca etkisini gösterir 1,5 ay 6 hafta dediği zaten
Düzenli kullan ilaçlarını
Bebekler bile reflüde çok kötü oluyor bizim vardı 2. Ay başladık 8. Ay bitirdik tedaviyi düşün ki senin ki yetişkin reflüsü dikkat edince geçer
Tabi baharatlı acı ekşi bunlarda tetikler
Cok guzel.bu
Hee bende kaynatmam ama gramlada yapmamki göz kararı
Bizde Kadıköy’de bi yer oraya gidiyoruz çok güzel makarnasıCok guzel.bu