Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.650
Yapma ya geç saatte bişi de yememen gerek motılıum tablet mu verdi :amin
yemiyorum zaten de bilmiyorum belki de psikolojiktir benim ki . Bi tane mide koruyucu verdi raneks, pinix verdi bunu içemiyorum çok büyük ikiye böldüm boğazımdan zor geçti panik oldum . bi de rennie şurup verdi 6 hafta kullan dedi çok uzun süre değil mi ya ? bu kadar zararlı değil mi
Yemesem de veremiyom.. :düsün:

benim de vardi reflü diyetisyene gecen sene temmuzda başladım ya Eylül başı bütün şikayetlerim bitmişti
hadi ya nasıl bitti

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.395
yemiyorum zaten de bilmiyorum belki de psikolojiktir benim ki . Bi tane mide koruyucu verdi raneks, pinix verdi bunu içemiyorum çok büyük ikiye böldüm boğazımdan zor geçti panik oldum . bi de rennie şurup verdi 6 hafta kullan dedi çok uzun süre değil mi ya ? bu kadar zararlı değil mi

hadi ya nasıl bitti
Ama anca etkisini gösterir 1,5 ay 6 hafta dediği zaten
Düzenli kullan ilaçlarını
Bebekler bile reflüde çok kötü oluyor bizim vardı 2. Ay başladık 8. Ay bitirdik tedaviyi düşün ki senin ki yetişkin reflüsü dikkat edince geçer
Tabi baharatlı acı ekşi bunlarda tetikler

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463

hadi ya nasıl bitti
Valla beslenme düzelince dedi doktor çünkü lanzedin kullanıyordum tek 3 günde bir ona bile gerek kalmadı.sanirim paketli ürünlerle alakalı...

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Ama anca etkisini gösterir 1,5 ay 6 hafta dediği zaten
Düzenli kullan ilaçlarını
Bebekler bile reflüde çok kötü oluyor bizim vardı 2. Ay başladık 8. Ay bitirdik tedaviyi düşün ki senin ki yetişkin reflüsü dikkat edince geçer
Tabi baharatlı acı ekşi bunlarda tetikler
Aynen baharat turşu ağır kızarmış yemekler gluten içeren ve stres...
2 hafta bi gözlem yap...rahatlama farkedersin bence @Maya.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar