Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Şişe tutÇişim geldi bu arada nerde yapçam temiz yer nerde var bilmiyorum a
Şişe tutÇişim geldi bu arada nerde yapçam temiz yer nerde var bilmiyorum a
Ohaaa lan çükümmü var benimŞişe tut
Yıllar önce dr ağzımın içinde kırıp dişi çekti iyi bi dr çeker devlette uğraşmak istemiyorlardırŞöyle birsey
Benim kanal tedavim oldu,fakat dolgu kırıldi,simdi tutulcak yeri kalmayan kök diş,uzman yapamiyor,çene cerrahına gidiyorum ceker kırılirsa ağri cekersin dedi en garanti cerrah ceksin dedi, ayseyi aradim oda aradı hemen 1bucukta orda olcam kismetse
Kız çocuklar içinde var öyle bişey al yanınaOhaaa lan çükümmü var benim
Ayy en korktuğum hapımıda icmedim kahvaltida etmedimYıllar önce dr ağzımın içinde kırıp dişi çekti iyi bi dr çeker devlette uğraşmak istemiyorlardır
Kahvaltını et diş çekince yiyemezsin tok olAyy en korktuğum hapımıda icmedim kahvaltida etmedim
Lan ben cocukmuyum koca kıçımı nereye sıgdırcamKız çocuklar içinde var öyle bişey al yanına
Leğen bul o zaman otur üstüneLan ben cocukmuyum koca kıçımı nereye sıgdırcam
Diş fırcasini gecen aldim yanima simdi yokKahvaltını et diş çekince yiyemezsin tok ol
Dur milyoncu bulayim ordan alayim dagda tepede yaparimLeğen bul o zaman otur üstüne
Hadi ziyaretçiler gitmeden gör işiniDur milyoncu bulayim ordan alayim dagda tepede yaparim
Heeee vallahSen ve kayfeee 2tane birde
Rejimde ya verdi kendini kayfeye
Ceker kurtulursun inşaAllahŞöyle birsey
Benim kanal tedavim oldu,fakat dolgu kırıldi,simdi tutulcak yeri kalmayan kök diş,uzman yapamiyor,çene cerrahına gidiyorum ceker kırılirsa ağri cekersin dedi en garanti cerrah ceksin dedi, ayseyi aradim oda aradı hemen 1bucukta orda olcam kismetse
MaşaAllah1 saattir çamaşırlarla bakışıyoruz![]()
![]()
Ben disciye geldim tost cay söyledim Gerisi Allah kerim
Yapalım benim de pazartesi