Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Öyle 2 ayda gözlük bırakııır mı şapşikGözlükleri takmaya devammışne büyüdü ne küçüldü pehh
Öyle 2 ayda gözlük bırakııır mı şapşikGözlükleri takmaya devammışne büyüdü ne küçüldü pehh
İyiyiz sen nasılsınKızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir
Ben de iyiyim şükür geziyoz tozuyozİyiyiz sen nasılsın
Bol eğlenceler diliyorumBen de iyiyim şükür geziyoz tozuyoz
Teşekkürler canım. Hava bir tık serin ama Adana'ya düşünce yanacaz sanirsamBol eğlenceler diliyorum
Senle takılı kaldık@Elif_Eylul 90.0
Aslında yağdan 500 gr gitmiş ama..lanet mi nedir kırılmıyor bu döngü.. gerçi yiyorum yani nolacakti diyeceksinneyse düşe kalka devam Ekli dosyayı görüntüle 41169
Valla ya kac aydır böyleSenle takılı kaldık
Yağın benden azmış bnm 37
Aha bu ben ciddi derecede zayıflamak istiyorum ama yiyorum motivasyonum kayboldu aslında burası aktifken daha çok hırslanıyoruz bence yada bn öyle toplu katılıma alıştım yalnızlık zorluyor gibi oldum.Valla ya kac aydır böyle
Ben de motivasyonumu kaybettim ama tam uygulamıyorum..ciko yiyorum..
Canım aşırı hamur işleri istiyor..
Bir motivasyon bulup kırmak lazım.. burda pes etmeyelim bitto...
Daktırrrrr maşallah gayet fitsin
Yağ önemli aman a@Elif_Eylul 90.0
Aslında yağdan 500 gr gitmiş ama..lanet mi nedir kırılmıyor bu döngü.. gerçi yiyorum yani nolacakti diyeceksinneyse düşe kalka devam Ekli dosyayı görüntüle 41169
Sen bana yaz özeldenAha bu ben ciddi derecede zayıflamak istiyorum ama yiyorum motivasyonum kayboldu aslında burası aktifken daha çok hırslanıyoruz bence yada bn öyle toplu katılıma alıştım yalnızlık zorluyor gibi oldum.
Ooo tamamSen bana yaz özelden![]()
![]()
![]()
Öyle deme ama ya o daha önemli inceliyoruz verdikçe yağdanYağ önemli aman a
İyidir inşaAllah@ÇikolataGözlüm bebiş nasıl
İyiyiz iyiyiz çok şükür sen nasılsınKızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir