Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.741
Alt kat evim. Arka odayı kullanmiyoruz. Oraya gelmiş arkadan koltuğa girmiş doğum yapmış. Gördüm ama atmaya vicdanım el vermedi. Biraz büyüdüler o zaman kedi evi vardı onun içine katıp arka balkona kattım. Odayı komple temizleyip ilacladim. Temizlerken hiç pire yoktu. 4 yavrunun 3ü öldü niyeyse. Arka balkona da tekrar temizledim. Pire sonradan çıktı
haa hatırladım canım :( evde besleyince yazın 2 ayda bir parazit aşısı yaptırmak gerek ama senin evde değil. onun özel böyle fısfıslı ilacı var. Sıktıktan sonra asla temizlik yapma ilaç etkisini yitirir

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
haa hatırladım canım :( evde besleyince yazın 2 ayda bir parazit aşısı yaptırmak gerek ama senin evde değil. onun özel böyle fısfıslı ilacı var. Sıktıktan sonra asla temizlik yapma ilaç etkisini yitirir
Aynen. Netten baktım hipo kokusunu sevmezlermis. Komple saf hipo ile sulandırmadan sildim. Bugün de öyle yapıp zehir sıkacam tekrardan

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.181
Aynen. Netten baktım hipo kokusunu sevmezlermis. Komple saf hipo ile sulandırmadan sildim. Bugün de öyle yapıp zehir sıkacam tekrardan
Ben attim dısariya kediyi 2 ayi gecti ama bizimkinde yoktu pire falan,son zamanlarda dısarda yattigi icin kokuyordu,dedim haydeeee disariya sen,simdi disarda besliyorum

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
Deprem oldu sesle.geldi
Geçmiş olsun canım Rabb'im beterinden korusun ❤️
Çok şükür canım ama gece uyutmadı cimcime tansiyonum düşmüş tartılım tuzlu ayran içicem
Teşekkür ederim ❤️
Geçmiş olsun canım ❤️
Bugün eylullerin piknigi var bende bunlari yaptim cocuklaraEkli dosyayı görüntüle 41112
Of of nefis görünüyor ellerine sağlık canım ❤️

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
Bu arada bizim Konya işi de kesinleşti. Ev de bulundu sayılır. Eşim İnternet üzerinden satış sitesini vs de ayarladı. Tek sorun ek atama muhabbeti. Temmuza kadar yolu var. Ek atama olmazsa kpss benim için bitiyor ve yeni hayata başlayacaz inşallah. İnşallah ek atama olur dua edin
Aa hayırlı olsun canım, ev ne taraflarda

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
20230602_111218.jpg
Geçen cuma 69.8
Bugün 69.5 fark -300 gr
@Elif_Eylul

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar