Elif_Eylul
Daimi Üye
- #50.761
Ne guzel yaaBu ara meyve yiyorum baya baya ve vc 2 kere
2kilo kayısı da yesem yok banamısın demiyorTam zamanı ye bncede taze kayısıya aban
Ne guzel yaaBu ara meyve yiyorum baya baya ve vc 2 kere
2kilo kayısı da yesem yok banamısın demiyorTam zamanı ye bncede taze kayısıya aban
çilekleri, kavunu karpuzu bitirdik. Kiraz yiyorum şimdi geriye erikle kayısı kaldıTam zamanı ye bncede taze kayısıya aban
haa hatırladım canımAlt kat evim. Arka odayı kullanmiyoruz. Oraya gelmiş arkadan koltuğa girmiş doğum yapmış. Gördüm ama atmaya vicdanım el vermedi. Biraz büyüdüler o zaman kedi evi vardı onun içine katıp arka balkona kattım. Odayı komple temizleyip ilacladim. Temizlerken hiç pire yoktu. 4 yavrunun 3ü öldü niyeyse. Arka balkona da tekrar temizledim. Pire sonradan çıktı
su içme durumun nedirNe guzel yaa
2kilo kayısı da yesem yok banamısın demiyor
Bu ara iciyorum canimsu içme durumun nedir
Aynen. Netten baktım hipo kokusunu sevmezlermis. Komple saf hipo ile sulandırmadan sildim. Bugün de öyle yapıp zehir sıkacam tekrardanhaa hatırladım canımevde besleyince yazın 2 ayda bir parazit aşısı yaptırmak gerek ama senin evde değil. onun özel böyle fısfıslı ilacı var. Sıktıktan sonra asla temizlik yapma ilaç etkisini yitirir
Ben attim dısariya kediyi 2 ayi gecti ama bizimkinde yoktu pire falan,son zamanlarda dısarda yattigi icin kokuyordu,dedim haydeeee disariya sen,simdi disarda besliyorumAynen. Netten baktım hipo kokusunu sevmezlermis. Komple saf hipo ile sulandırmadan sildim. Bugün de öyle yapıp zehir sıkacam tekrardan
kışın pire sorunu olmaz da yaza girerken falan azıyorlarBen attim dısariya kediyi 2 ayi gecti ama bizimkinde yoktu pire falan,son zamanlarda dısarda yattigi icin kokuyordu,dedim haydeeee disariya sen,simdi disarda besliyorum
Geçmiş olsun canım Rabb'im beterinden korusunDeprem oldu sesle.geldi
Geçmiş olsun canımÇok şükür canım ama gece uyutmadı cimcime tansiyonum düşmüş tartılım tuzlu ayran içicem
Teşekkür ederim
Of of nefis görünüyor ellerine sağlık canımBugün eylullerin piknigi var bende bunlari yaptim cocuklaraEkli dosyayı görüntüle 41112
Aa hayırlı olsun canım, ev ne taraflardaBu arada bizim Konya işi de kesinleşti. Ev de bulundu sayılır. Eşim İnternet üzerinden satış sitesini vs de ayarladı. Tek sorun ek atama muhabbeti. Temmuza kadar yolu var. Ek atama olmazsa kpss benim için bitiyor ve yeni hayata başlayacaz inşallah. İnşallah ek atama olur dua edin
Erik çok güzel bağırsak çalıştırıcı heçilekleri, kavunu karpuzu bitirdik. Kiraz yiyorum şimdi geriye erikle kayısı kaldıbozulmasın diye habire yiyorum
Geçmiş olsun canım Rabb'im beterinden korusun
Geçmiş olsun canım
Of of nefis görünüyor ellerine sağlık canım
Günaydın canimGünaydın
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım Rabb'im beterinden korusun
Geçmiş olsun canım
Of of nefis görünüyor ellerine sağlık canım
Ben daha bir bok yapmadimYatak odası bitti çocukların odasına girişcem allahtan önceki gün düzenleme yaptım dolaplarda
Ooo eksilmeler görüyorun