Elif_Eylul
Daimi Üye
- #31.661
Amannnnn zayıfsın anladıkZayıflık ödülüm
Amannnnn zayıfsın anladıkZayıflık ödülüm
Ben tostta yiyememkiHerkesin bünyesi farklı
Tost çok tok tutuyor
Arada yersem tost yiyırum ramazanda
Şimdiden böyle turunca hazırlıkta oluyor
Bnde bulaşık makinesini çalıştırdım kızı uyutuyorumKız yıkandı paklandı uyudu bende uyuyim bari
Bu yıl benim de öyle olcak galibaBu gece tam ezan okunuyordu kalktım su içtim parol içtim yattım aslında 4 gibi kalktım gözümü açamadım 5,30 da kalkarım dedim olmadı
Olur ya olmaz mı ramazanda hep su içerek tuttum
Neysee sen yiyeceğin şeyi bilinBen tostta yiyememki
Çocuklar bahane zaten kadınlar içinBnde bulaşık makinesini çalıştırdım kızı uyutuyorum
Doğum gününde iyi kudurdu
Zaten doğum günü değil kadınların buluşulması olmuştukadın daha çoktu
Ee süperKızı acıbademden aramışlar,iş için,burda saatler daha iyi senide taniyoruz demisler,eğer degisirse işini evden gidip gelcek bakalim
Öyle olur zaten kadınlar günüdür doğum günleriBnde bulaşık makinesini çalıştırdım kızı uyutuyorum
Doğum gününde iyi kudurdu
Zaten doğum günü değil kadınların buluşulması olmuştukadın daha çoktu
KalpazannnnnnBu yıl benim de öyle olcak galibaönceki yıllar annem hazırlar hazıra konar bi güzel yer, namaz kılar yatardım hemen
Valla öyle dedim daha çok gün yapmış gibi oldukÇocuklar bahane zaten kadınlar için
Neymiş o tadellemıNeys
Neysee sen yiyeceğin şeyi bilin![]()
Napim çalışıyorum diye annem kıyamazdı. Sahurdan 2 saat sonra işe kalkıyordum zatenKalpazannnnnn
Bakalım kısmet ne olucakEe süper
Gece yatmadan yersin olmadıBu yıl benim de öyle olcak galibaönceki yıllar annem hazırlar hazıra konar bi güzel yer, namaz kılar yatardım hemen
Aman bende çalışirken hep hazirlıyordum,birde kalkıp gidiyordum ordada uyukluyordumNapim çalışıyorum diye annem kıyamazdı. Sahurdan 2 saat sonra işe kalkıyordum zaten
Ramazanın zevki,bereketi kalkmaktaGece yatmadan yersin olmadı
Yemeden tutmaya alışık değilsen zorlanırsın
Akşamdan hazırlarsın yiyip yatağa
Ben derimBize diyin ya b…![]()
Bn kalkıyorum hazırlayıp yatıyorum ama sın günler nolur kaldırmayın diye yalvarırımRamazanın zevki,bereketi kalkmakta