Yok kız ne temizliği arkadaşlar gelecek sende gel oturalım didiAmcanın kızına temizligemi gidiyosun
Yok kız ne temizliği arkadaşlar gelecek sende gel oturalım didiAmcanın kızına temizligemi gidiyosun
Sus kızDurduğun kabahat ye
Eee iste sağır duymaz uydururmuş oda benYok kız ne temizliği arkadaşlar gelecek sende gel oturalım didi
Cokzel Allah'ımHeee yedim onuda severim![]()
![]()
![]()
Misafirler başına vurduEee iste sağır duymaz uydururmuş oda ben
Evet birde kedi koşturuyorum namuzsuz pez..kMisafirler başına vurdu
Daha çok beklersin11 gündür regl gelmedi
Niye o kadar gecikti11 gündür regl gelmedi
Kedinin namussuzlugu pez..kliği kalmadıEvet birde kedi koşturuyorum namuzsuz pez..k
Bende var bidane veremmiBnmde 3 tane cocostarım vardı 1 kalmış nereye gitmiş bilmim![]()
Sizinkiler kadar havalı çiko değil ama bnm için değerli
Ayyy dün sorcam sorcam unutuyorum hee,rüyamda gördüm hamileymisNiye o kadar gecikti
Gızzz annenin durumu noldu
Yohh istemem bugün alacam okul dönüşü 5 teneBende var bidane veremmi
İnşallah Huriye değildir hamileAyyy dün sorcam sorcam unutuyorum hee,rüyamda gördüm hamileymis
Yok korkmuyorum eminim de iyice düzensiz olmaya başladı ciciklerim falan sisip taş gibi oldularDaha çok beklersin
Sende çift korunmayla korkma,ben sana diyorum hap al düzene girsin
Anam hamile değilmiş hem kan verdi ultrasona girdi bisey yoktu geçenlerde de geldi kırmızılarıNiye o kadar gecikti
Gızzz annenin durumu noldu
Cicik ne lanYok korkmuyorum eminim de iyice düzensiz olmaya başladı ciciklerim falan sisip taş gibi oldular
He ya gelmezse bu sefer bi oac güne kesin alırım
Ayy sükür kız gözünüz aydinAnam hamile değilmiş hem kan verdi ultrasona girdi bisey yoktu geçenlerde de geldi kırmızıları
Hayırlısı olsun sevindim şu yönden belli bi yaştan sonra zor oluyor bakmak tabi yinede keyfi bilirAnam hamile değilmiş hem kan verdi ultrasona girdi bisey yoktu geçenlerde de geldi kırmızıları