Elif_Eylul
Daimi Üye
- #30.061
Ondan sen 70kilo oldun çüş,simdi aklima geldiFavori çikom günlerce üst üste yedim eşim bu akşam aradı alayım mı sana diyor sakın dedim![]()
Ondan sen 70kilo oldun çüş,simdi aklima geldiFavori çikom günlerce üst üste yedim eşim bu akşam aradı alayım mı sana diyor sakın dedim![]()
Ruhun fakir ama cebine inanmiyorum
Ayferi var robot süpürgesi var 20katli evi var yuhhh elit melit yerde oturuyo pes
Efsane vallah bayılıyorum onaOhaaaa ayyyy çokguzel ama dime16tl verdim gizli yedim
Cebinde para yoksa kartta vardır,kartta yoksa bankada vardir seni fakirEvet en elit hemdekime sorsan hepsi elit der
![]()
Cebimde hiç para yok ki keşke olsa
Ya robotum zamanın en ucuzu idi biriktirip almıştım
Zenginin hali başka aheyyy aheyyy bizde cocostar 3,5 ₺ olmuş pahalı diyoruzOhaaaa ayyyy çokguzel ama dime16tl verdim gizli yedim
Kaşın gözün oynuyor gene heee tadelle deyinceEfsane vallah bayılıyorum ona
Sadece onlarla kalsa iyiOndan sen 70kilo oldun çüş,simdi aklima geldi
Benide yemişsin belli tamam tamamSadece onlarla kalsa iyi
Şaka maka 70 kilo oldum
Yooo bankada hiç yok ona karşıyım kartta kullanmim benCebinde para yoksa kartta vardır,kartta yoksa bankada vardir seni fakir
Konuyu kapatalım bence gece gece güzel şeyler olmayacak yoksaKaşın gözün oynuyor gene heee tadelle deyince
Yok hava yuttu 70 olduBenide yemişsin belli tamam tamam
Bide yok diyor fasfakirYooo bankada hiç yok ona karşıyım kartta kullanmim ben
Eccuk var o da zor gün için iki bin ₺
Kız bu zamanda iki bine ne var millet yemek yiyor o parayaBide yok diyor fasfakir
He senide yidim seninde içinde tadelle olunca kalorin fazlalaştıBenide yemişsin belli tamam tamam
Tamam son tadelleyide yedik bitti gittiKonuyu kapatalım bence gece gece güzel şeyler olmayacak yoksa
Bende yok 2binKız bu zamanda iki bine ne var millet yemek yiyor o paraya
Kaptişte izinde o da hergün tadelle yicekHe senide yidim seninde içinde tadelle olunca kalorin fazlalaştı![]()
He senide yidim seninde içinde tadelle olunca kalorin fazlalaştı![]()