Elif_Eylul
Daimi Üye
- #21.041
Oo bana laflar sokmalar falanlar filanlargidecek olsam kk dan atıldığımızda gelmezdim hiç

Oo bana laflar sokmalar falanlar filanlargidecek olsam kk dan atıldığımızda gelmezdim hiç
Tamam sen menucü başı olmenülere eleştiri yaparım
ne sokması kızOo bana laflar sokmalar falanlar filanlar
Teşekkür ederiz mayalı poğcane sokması kızvallah laf sokma amaçlı yazmadım. yani kilom az hiç gelmezdim.sizlerle sohbeti muhabbeti seviyorum
EvetGünaydın
Günaydıninşallah
Tebrikler aslan kaptan...hedefe az kaldı hee
Günaydın canım.. kız uyutmadi sanırım
Günaydın
Bn isterdim
Bizimkide diş çıkarmıyor ama uyumuyorda,inanki saat 10dan önce yatti 12bucukta bir uyandım sonra saat 3e kadar dalamadim sonra wc derken sabah ezaniEvetdiş çıkarsa uyucaz
Pazartesi milli tartimız bizim artı gelmek@Elif_Eylul 90.1-90.3 çıktım pazartesi günleri tartı sapıtıyor
ufff ne diyim bilmim vallaBizimkide diş çıkarmıyor ama uyumuyorda,inanki saat 10dan önce yatti 12bucukta bir uyandım sonra saat 3e kadar dalamadim sonra wc derken sabah ezani
Sendrom deme banaşükür bebe daha iyide ben çöküşe geçtim resmen hiç halim yok her yerim dökülüyor mecbur kalkıp işe gelidm oğlan iyice 2 yaş sendromu modunda sürekli kendini yere atıyor aglıyor ayrılmak istemiyor aglayarak bırakıyorum hergün
Gızzzz sabit oluvermişim yaPazartesi milli tartimız bizim artı gelmek![]()
2gramlar için geçerli degil
Memeye alistıda ondan bırakana kadar öyle olcak ben uyku nedir bilmezdim cokcokcok memedeydi 2buçuk yasina kadar eşek@Elif_Eylul,
ufff ne diyim bilmim valla
Bizde saat başı abartmıyorum sanki kıtlıktan çıkmış emiyor bırakmıyor zorla çekiyorum koyuyorum üstü açık uyuyor örtüyorum hoptekrar uyandı memeye böyle devam
Bende yemek yiyince gittimya wcyeGızzzz sabit oluvermişim ya
Halbuki hafta sonu kaçırmadım da
Bende yemek yiyince gittimya wcye
Günaydın canımGünaydın kızlar
Cok artın yok canim