Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Şeker de yok deNe kız ayva tatlısı mi yuh hamur yok bişe yok allasen
Şeker de yok deNe kız ayva tatlısı mi yuh hamur yok bişe yok allasen
Maasaallahh nee cookk185 adım atmışım kıyamam kendime
Çok değil mi ayacıkların zarar görmedi dimi185 adım atmışım kıyamam kendime
12 de yataktan çıkınca böyle oluyorMaasaallahh nee cookk
Wc işi tamam amaÇok değil mi ayacıkların zarar görmedi dimi![]()
Mesela cuma 90 çıktım bugün 92.0 normal değil yani...yesem hiç acımam çıkarsa çıksın derim ama görüyorsunuz siz de ne bilim...bütün günüm çişe git gel...anlamadım amaOnun şişliği oluyordur.
Moral bozma bu hafta gitmez haftaya gider
Bi değişim gerek menülere o zmn
Cuma gün ki farklı bi tartı mıydı hani tartıdan tartıya da değişebiliyor yaMesela cuma 90 çıktım bugün 92.0 normal değil yani...yesem hiç acımam çıkarsa çıksın derim ama görüyorsunuz siz de ne bilim...bütün günüm çişe git gel...anlamadım ama
Yok yok aynı tartı yerini bile değiştirmiyorum...az uyuyorum bu hafta hep ayaktayım ödem çıkarsa yarin normal dicem ama kilo alımı olursa üzülürüm yani...Cuma gün ki farklı bi tartı mıydı hani tartıdan tartıya da değişebiliyor ya
Acaba suyu fazla icmiş olabilir misin bu sabah Instagram da yavuz Yörükoğlu karsıma çıktı da su icin susayınca icilir diyor illa herkes 2 litre icecek diye bir kural yok dediMesela cuma 90 çıktım bugün 92.0 normal değil yani...yesem hiç acımam çıkarsa çıksın derim ama görüyorsunuz siz de ne bilim...bütün günüm çişe git gel...anlamadım ama
Yani o kadar kendini zorluyorsun biz de görüyoruz yani ama mutlaka bir yerde kırılacak buYok yok aynı tartı yerini bile değiştirmiyorum...az uyuyorum bu hafta hep ayaktayım ödem çıkarsa yarin normal dicem ama kilo alımı olursa üzülürüm yani...
Mutlaka canım pes etmeyecegim tabiki ama sıkıldım illaki...olsun devammmmYani o kadar kendini zorluyorsun biz de görüyoruz yani ama mutlaka bir yerde kırılacak bu
Günlük 3 litre mutlaka içiyorum kilo oranına göre diye...videoya bı bakimAcaba suyu fazla icmiş olabilir misin bu sabah Instagram da yavuz Yörükoğlu karsıma çıktı da su icin susayınca icilir diyor illa herkes 2 litre icecek diye bir kural yok dedi
Şu içsem yarıyor kısmına gelmiş olabilir miyimPaylasayım
Kizzz sorma oturmaya fırsatım yok... sabahları temizlik yapıyorum...hergun bir oda dolap cam halı perde... öğleden sonra çocukları gezdiriyorum yemek bulaşık bide ders eklenince huni takip gezmelik oldum@sulisim terkettin heee
Oooo örtmen kafayi yemisKizzz sorma oturmaya fırsatım yok... sabahları temizlik yapıyorum...hergun bir oda dolap cam halı perde... öğleden sonra çocukları gezdiriyorum yemek bulaşık bide ders eklenince huni takip gezmelik oldum
Şimdi hava çok güzel evin her yeri her yerde mutfak bile duruyor çektim kapıyı çıktık parka geldikOooo örtmen kafayi yemis![]()
Olsun sende hava alirsin az eve gidince devam edersinŞimdi hava çok güzel evin her yeri her yerde mutfak bile duruyor çektim kapıyı çıktık parka geldik
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Sabah 3 dilim kaşarlı mısır ekmeği tereyağ bal az patates kızartması
Öğlen 1 haşlanmış patates
Akşam 1 porsiyon hamsi ızgara 2 fırın patates bol salata
1 kase sütlaç
Az kuruyemis 2 hurma
@Elif_Eylul
@ÇikolataGözlüm