Elif_Eylul
Daimi Üye
- #92.321
Tamam

Bidik simdi marmaraya topkapısarayina gidiyormuşuk asağol canım naptınız cıktınızmı dışarı kız senin kızın üstündeki gocukta güzel
ben cahal,dönüştü ugrarsam bittoya ugrucam ama gec olursa görüsemeyiz,o gelin dedi bulusalim ama uymuyorkiHadi bakalım iyi gezmelerBidik simdi marmaraya topkapısarayina gidiyormuşuk aben cahal,dönüştü ugrarsam bittoya ugrucam ama gec olursa görüsemeyiz,o gelin dedi bulusalim ama uymuyorki
Ben kıza gecen sene almıstim uçarbebeden simdide vardi
Güle güle gitsin iyi gezmeler sizede kızz buluşursanız foto atin heeBidik simdi marmaraya topkapısarayina gidiyormuşuk aben cahal,dönüştü ugrarsam bittoya ugrucam ama gec olursa görüsemeyiz,o gelin dedi bulusalim ama uymuyorki
Ben kıza gecen sene almıstim uçarbebeden simdide vardi
He havalı kızı işte şişme gibi bişey galeta kulesine karşı foto atmisHadi bakalım iyi gezmeler
Olsun canım gönüller bir
Nasıl bişi kız bn görmedim bakayım

Yooo geçmesinBari konu mesajı öbür sayfaya geçsin

Kullanılan kumaş pardon ip öyle değil mione kız alerjen madde gibi eser miktarda fındık fıstık içerir

Kemküm ben anlamamki nerden bileyim ayolKullanılan kumaş pardon ip öyle değil mi![]()
Doğru canım shop ismide bn don bilmem olsunKemküm ben anlamamki nerden bileyim ayol