Yağlama

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Katılım
4 Ekim 2010
Mesajlar
617
Tepki
517
Puan
93
Konum
İzmir
Annem kısmen kayserili...
Bayıla bayıla yediğimiz bir lezzettir ve ekol halındedır bızım evde...
Hiç de dusundugunuz gıbı agır degıl hanımlar garantısını verebılırım...

Biz hıc hazır lavas kullanmayız kı zaten fazlasıyla kalın kacar ınsanın mıdesıne oturur bu halıyle...

Yufka hıc olmaz...

Annem evde hamur yoğurur ıncecık ev lavası yapar ama ıncecık kıl gıbı...
Zaten yağlamanın lezzetı de ınce olmasından gelır yoksa hamur hamur oturur ınsanın mıdesıne...

8 kar 10 kat bıle yaparız o kadar ıncedır ev yufkamız...

Fena canım cektı ...
 

Ahududu

Daimi Üye
Katılım
20 Temmuz 2010
Mesajlar
352
Tepki
392
Puan
63
Konum
Kayseri
Bir Kayserili olarak mantı 1 buda 2. en sevdiğim lezzet
Hiç yağlı değil zannettiğiniz kadarda ağır olmuyor sarımsaklı yoğurtlada harika oluyor :catalbicak:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst