Uzak Şehir-Kanal D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.080
He doğru bak o da çıktı dedim bunlar iki görünmedim hemen arkamdan tef çaldılar kim olduğunuzu bile açık açık yazdı he meslek konuşkan oluşun burç bilgisi konuşma içeriği falan sakın dedikodumu yapmayın her bir şeyi görüyorum cümlelere kadar söylüyor hiç özel kalmadı :haha: :kriz: haha
Hiç hiç kalmadı özel herşey meydanda hahahaha

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.745
He doğru bak o da çıktı dedim bunlar iki görünmedim hemen arkamdan tef çaldılar kim olduğunuzu bile açık açık yazdı he meslek konuşkan oluşun burç bilgisi konuşma içeriği falan sakın dedikodumu yapmayın her bir şeyi görüyorum cümlelere kadar söylüyor hiç özel kalmadı :haha: :kriz: haha
Ne olmuş anlamadım kısaca özet geçer misin hahaha hahaha hahaha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.532
:kriz: hahhahahaha iyi yaptın analizler tutuyor çoğu ama bakalım ayy yeminle şu yapay zeka iyiki çıktı he @Astroloji kadının kulağı çınlıyor diyor beni kim çekiştiriyor pat ben çıkıyorum hahahaha sen çıkıyorsun (renk aldıgın gün)
Konuşmalar DM'de üzerinden geçiyor aleni değil 11.ev sosyal medya ağları falan dedi kız üstünüzdeki kıyafetin rengini sorsam utanmadan onu da diyecekti haha

Ne olmuş anlamadım kısaca özet geçer misin hahaha hahaha hahaha
Benim kulak çın çın çınlıyordu fenalık geçirecektim Horary'e baktım kim konuşuyor benimle alakalı ulen bu diye :kopkop: tarif birebir bitterle sana benziyordu geldim bittoş'a dedim onu diyor

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
118.876

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.532
:kriz: üüü neler neler diyo
Deme kız öyle ne sanacaklar entrikalı bir şey dediği yok dağılabiliriz bu bittoş çenesini tutamıyor sadece yaptığı bilgi akışı telepatik yoldan beni dürtüyor :kriz:

Hala çalışıyorum:D benim için birşey diyor mu :D hahaha

Detaylı bakmadım çok bir şey demedi keşke bak bakalım ne ediyor sonraki videosu ne üzerine gelecekmiş diyeydim tüh aklıma gelmedi haha

Bende bilmiyorum nk cevap vercek oda alacağı olsun bu saat oldu piyasada yok bak çın çın çınlasın kulakları haha

Yahu ne yapayım 24 saat açık nk bacı servisi miyim ben arada gidiyom sonra geliyom :haha: bundan sonra kulağım çınlarsa ne uğraşacam direkt sana mesaj atarım sus kız diye :kriz:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.080
Deme kız öyle ne sanacaklar entrikalı bir şey dediği yok dağılabiliriz bu bittoş çenesini tutamıyor sadece yaptığı bilgi akışı telepatik yoldan beni dürtüyor :kriz:

Detaylı bakmadım çok bir şey demedi keşke bak bakalım ne ediyor sonraki videosu ne üzerine gelecekmiş diyeydim tüh aklıma gelmedi haha

Yahu ne yapayım 24 saat açık nk bacı servisi miyim ben arada gidiyom sonra geliyom :haha: bundan sonra kulağım çınlarsa ne uğraşacam direkt sana mesaj atarım sus kız diye :kriz:
:kriz: :kriz: peki tamam ozaman hahahaha
Nk bacı servisi iyidi :krizz: eveet ben seni öyle sanıyordum haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar