Hallettim sorun yokYa ben aynı konuyu 2 defa açtım silinmiyor. Diğeri. Nokta koydum ama nasıl düzenlenecek orası
Hallettim sorun yokYa ben aynı konuyu 2 defa açtım silinmiyor. Diğeri. Nokta koydum ama nasıl düzenlenecek orası
Kaya Zerrin olayını çok bilmiyorum fragmanlar kadar işte ama bu Demir kızla evlenen değil miydi? Çocuğunu kaçırmıştı... Gerçekten sevse zorla bir şey yaptırmaz acı çektirmez üzmeye kıyamaz orada sevgi aşk sandığı başka duygular giriyor araya bence saplantı takıntı kafada kurulan sahte dünyayı var etmeye çalışma falan filan...Demir başka kıyamıyor aslında zerrineama kaya haketmiyor zerrini biliyor musun? Yeni bölümde ipeği evine bırakıyor şapşal zerrin görüyor
Bunu "beni izle" işareti olarak almalısınBu aralar önüme aliye dizisinin videoları düşüyor neden bilmem
Fragmanları böyle bölümler varsa ben bir daha izlerim bunlarıİkisinide izlemedim. Çok eski dimi. Kamera çekimide eski. Yeni flashback ler yoktur
Demir zerrine sonradan aşık olmuştu ama toksik ilişki işte takıntıda degil zaten inat uğruna başladı şimal diye sevdigi varmış cihana vermişler evlenmiş canına kıymış şimalde oda zerrini aldı ellerinden güyaKaya Zerrin olayını çok bilmiyorum fragmanlar kadar işte ama bu Demir kızla evlenen değil miydi? Çocuğunu kaçırmıştı... Gerçekten sevse zorla bir şey yaptırmaz acı çektirmez üzmeye kıyamaz orada sevgi aşk sandığı başka duygular giriyor araya bence saplantı takıntı kafada kurulan sahte dünyayı var etmeye çalışma falan filan...
Bunu "beni izle" işareti olarak almalısın
Fragmanları böyle bölümler varsa ben bir daha izlerim bunları
PuOfff sadakatsiz iyiydi
Hiç olmadı doktorlar izlesin ya kkasiklerden
h leventin hainliği
elanın iğrenç gelinliig 
Arka sokaklar birde kalmış gızzz

O bitmez çocuklarımla izleriz artık 2050 lere kadaro daha bitmedi final yapmış arıyor
ha
ha
haFinal yapmış dizilerden daha uzun olduğu için 10 yıllık bölüm varo daha bitmedi final yapmış arıyor

Ayy serenay ne gıcıktı OrdaŞey vardı lale devri
Aynısı sadece sonunu kaldırdım@Astroloji nick degismis
AAynısı sadece sonunu kaldırdım
55. Bölümdeyim bu arada. Ama 5 bölümdür dizi akmıyor yordu izlemek. Bir türlü kavuşturmuyorlar zerrinle bebeğini. Yoruldum yahu
daha cok yorulcan Bugün bitti biriksin artık sonra bakarım. Dilberrr izlicemAdaha cok yorulcan
Bu hafta gene gıcık bir bölüm geliyor
Belinede bağla örtü izlerken oynarsinBugün bitti biriksin artık sonra bakarım. Dilberrr izlicem

Sevmediğin ot burnunun dibinde bitiyorAönüme boyna boran çıkıyor a
ha
haYakında götümüzde bitcekSevmediğin ot burnunun dibinde bitiyorha
ha