Uzak Şehir-Kanal D

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.016
Demir başka kıyamıyor aslında zerrine haha ama kaya haketmiyor zerrini biliyor musun? Yeni bölümde ipeği evine bırakıyor şapşal zerrin görüyor :(
Kaya Zerrin olayını çok bilmiyorum fragmanlar kadar işte ama bu Demir kızla evlenen değil miydi? Çocuğunu kaçırmıştı... Gerçekten sevse zorla bir şey yaptırmaz acı çektirmez üzmeye kıyamaz orada sevgi aşk sandığı başka duygular giriyor araya bence saplantı takıntı kafada kurulan sahte dünyayı var etmeye çalışma falan filan...

Bu aralar önüme aliye dizisinin videoları düşüyor neden bilmem haha
Bunu "beni izle" işareti olarak almalısın haha

İkisinide izlemedim. Çok eski dimi. Kamera çekimide eski. Yeni flashback ler yoktur:)
Fragmanları böyle bölümler varsa ben bir daha izlerim bunları :D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.497
Kaya Zerrin olayını çok bilmiyorum fragmanlar kadar işte ama bu Demir kızla evlenen değil miydi? Çocuğunu kaçırmıştı... Gerçekten sevse zorla bir şey yaptırmaz acı çektirmez üzmeye kıyamaz orada sevgi aşk sandığı başka duygular giriyor araya bence saplantı takıntı kafada kurulan sahte dünyayı var etmeye çalışma falan filan...

Bunu "beni izle" işareti olarak almalısın haha

Fragmanları böyle bölümler varsa ben bir daha izlerim bunları :D

Demir zerrine sonradan aşık olmuştu ama toksik ilişki işte takıntıda degil zaten inat uğruna başladı şimal diye sevdigi varmış cihana vermişler evlenmiş canına kıymış şimalde oda zerrini aldı ellerinden güya

İstanbullu gelini ayyy cocukluyum ben ne karıştırıyorsunuz eskileri beeeehhh ben nasıl izliyim bidaaa püh

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
160.639
1000091552.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar