Evet hala izliyoruzavrupa yakası izlemişsindir
Evet hala izliyoruzavrupa yakası izlemişsindir
Onuda izledimBnmki hiç izlemedi şirinler
Trt çocuk ve minika çocuk takılıyoruz
Izlemedigin ne kaldi aOnuda izledim

Evet cibilliyetsiz volkan iş başındaOfff sadakatsiz iyiydi
Hiç olmadı doktorlar izlesin ya kkasiklerden
ha
ha
haÇoğunu bu yıl izledim zaten şu yeni dizilerin final yapmasını bekliyorumIzlemedigin ne kaldi a
ha
ha
haIzlemedigin bir pok kalmamış zaten aEvet cibilliyetsiz volkan iş başındaha
ha
ha

O kadar uzun iş hayatından sonra, evde kaçırdığım şeylere bakıyorum sadeceIzlemedigin bir pok kalmamış zaten a
Ne is yaptin canım sormasi ayıpO kadar uzun iş hayatından sonra, evde kaçırdığım şeylere bakıyorum sadece
İç mimarım canım ben, mimarlık yaptım bir firmada, üniversiteden beri oradaydım onun dışında da astroloji danışmanlığı yaptım. Şuan evdeyim, evden çalışıyorum. Nişanlımda zaten böyle yap diyorNe is yaptin canım sormasi ayıp
Şuanda evdemisin peki
Negüzel işin varmış aslında zormuydu peki,ayrıldın anladığım kadarıyla astrolojiyi daha cok seviyorsun aİç mimarım canım ben, mimarlık yaptım bir firmada, üniversiteden beri oradaydım onun dışında da astroloji danışmanlığı yaptım. Şuan evdeyim, evden çalışıyorum. Nişanlımda zaten böyle yap diyor

Evet zordu amelelik yaptırdılar banaNegüzel işin varmış aslında zormuydu peki,ayrıldın anladığım kadarıyla astrolojiyi daha cok seviyorsun a
ha şaka şaka. Astrolojiyi çok seviyorum evetYa ben aynı konuyu 2 defa açtım silinmiyor. Diğeri. Nokta koydum ama nasıl düzenlenecek orasıNegüzel işin varmış aslında zormuydu peki,ayrıldın anladığım kadarıyla astrolojiyi daha cok seviyorsun a
Kalsin bosver aYa ben aynı konuyu 2 defa açtım silinmiyor. Diğeri. Nokta koydum ama nasıl düzenlenecek orası

Kanıt kaldı onuda izlediyse proIzlemedigin ne kaldi a

@nk83 siler kalsada bişey olmazYa ben aynı konuyu 2 defa açtım silinmiyor. Diğeri. Nokta koydum ama nasıl düzenlenecek orası
Aaa severiz kanıtı bir o birde doktorlar aKanıt kaldı onuda izlediyse pro

Arka sokaklar birde kalmış gızzzAaa severiz kanıtı bir o birde doktorlar a
Apla kızmaaaaIzlemedigin bir pok kalmamış zaten a
Onu gene hic sevmedim aArka sokaklar birde kalmış gızzz