BilemedimTaşacak bu deniz izle
BilemedimTaşacak bu deniz izle
E o zmn niloya izlemelisin ya da katuriiBilemedimKavga gürültü çok yordu, o dizide öyle galiba biraz dinlendirici bir şeye ihtiyacım var
Benim favori başucu dizim var canım sıkılınca hep onu izlerimE o zmn niloya izlemelisin ya da katurii
Hangisi yerli mi yabancı mı?Benim favori başucu dizim var canım sıkılınca hep onu izlerimKavga dövüş var ama kanlı geçmiyor ASMR gibi
Korku filmleri sinemalarda çığlık falan bosver diziyi aBenim favori başucu dizim var canım sıkılınca hep onu izlerimKavga dövüş var ama kanlı geçmiyor ASMR gibi

Dilber evin barkın yooohmu dersin buralardaDilber İzlicem

Tamam işte! baba sevgisi alamamış kısır diye, ki zaten bu yüzden bu halde bu adam, zaten anneside yok herhalde.
Astrolojik kombinler sana o duyguları yaşatmak için, seni o hayata sürüklemeye çalışır. Sende bilmediğin için kader ağlarını ördüğünde yaşarsın!
Astrolojiyi işte bu yüzden bilmeliyizüstesinden gelebilmek için!
Astroloji kombindir, kişisel gelişim alanıdır. Yalnız 1 farkla genel çerçeveden çözüm bulmaya çalışmaz, haritaya odaklanır, sorun bu bu der, böyle böyle çözülür der
NK beni anlıyorNeredesin NK
AY yine astroloji konuşturdun beni

E o zmn niloya izlemelisin ya da katurii

Evet evet nils ve uçan kazşeyde güzel elif ve arkadaşları biz çok seviyoruz

Türk yahuHangisi yerli mi yabancı mı?
Yalnız şu boran karakterini canlandıran adam çok iyi oyuncuymuş, gerçekten nefret ettimEvet evet nils ve uçan kaz
Bel ve sebastian çok severim
Anadolu rockta güzel
ha
ha
haHeidi’de severizEvet evet nils ve uçan kaz
Bel ve sebastian çok severim
Anadolu rockta güzel

Herkes nefret ediyorYalnız şu boran karakterini canlandıran adam çok iyi oyuncuymuş, gerçekten nefret ettim![]()
ha
ha
ha

İstanbullu Gelini izledin mi? Kara Sevda vardı ama onun bölümleri nette var mı bilmiyorum çok iyi dizi ikisi de .BİTİYOR muu. Tüh şimdi araya başka dizi almak zorundayım
BuradayımTamam işte! baba sevgisi alamamış kısır diye, ki zaten bu yüzden bu halde bu adam, zaten anneside yok herhalde.
Astrolojik kombinler sana o duyguları yaşatmak için, seni o hayata sürüklemeye çalışır. Sende bilmediğin için kader ağlarını ördüğünde yaşarsın!
Astrolojiyi işte bu yüzden bilmeliyizüstesinden gelebilmek için!
Astroloji kombindir, kişisel gelişim alanıdır. Yalnız 1 farkla genel çerçeveden çözüm bulmaya çalışmaz, haritaya odaklanır, sorun bu bu der, böyle böyle çözülür der
NK beni anlıyorNeredesin NK
AY yine astroloji konuşturdun beni
Arada deli etse de Taşacak Bu Deniz çok güzel ama biraz bölüm biriksin öyle izlesinTaşacak bu deniz izle
Bir İstanbul Masalı izle Gönülçelen izleBilemedimKavga gürültü çok yordu, o dizide öyle galiba biraz dinlendirici bir şeye ihtiyacım var
Sana da bulaştıracağım az çocukları büyüttenkle o işleri iyi anlıyorsunuz ben yabancıyım pek anlamam

Evet bir istanbul masali oda güzeldiBir İstanbul Masalı izle Gönülçelen izle

İzlemedim bunları bir bakmalıyım evetİstanbullu Gelini izledin mi? Kara Sevda vardı ama onun bölümleri nette var mı bilmiyorum çok iyi dizi ikisi de .