Elif_Eylul
Daimi Üye
Üzümlü kekmi aDemirime laf yok kızzz o benim üzümlü kekim

Üzümlü kekmi aDemirime laf yok kızzz o benim üzümlü kekim

PuahAyni seninki gibi
h şahin nareyle kahvaltıya gittik diyince fidan diyor seni ben dogurmuşum büyütmüşüm kahvaltıya o gidiyor 

Dişi iblis sadakatle, küçük iblisi boran kafa kafaya verip plan yaptılar ellerinde patladı. Pasaklı büyük iblis ecmel de hain planlar peşinde![]()
ha
ha
ha
Yemin ederim iblis ecmel in çocuklarının hijyen problemi var boran da kaç bölümdür aynı kıyafetleri giyinip duruyor, saçları da yağlı, genetik geçmiş pasaklılık![]()
ha
ha
ha
h
patladımGeri ayrılacaklar. Bebekleri öldü zannediyorlar yazıkNasıl kavuştu kız demir nerde
O bölüm çok eski ya hatırlıyorumPuahh şahin nareyle kahvaltıya gittik diyince fidan diyor seni ben dogurmuşum büyütmüşüm kahvaltıya o gidiyor
ha
ha
haOoo yaklaştın bize hadi son 5 bölüm mü kaldı kızGeri ayrılacaklar. Bebekleri öldü zannediyorlar yazık
Üzümlü iblis yavrusuha
ha
ha

Ben sevmemdemir çok iyi kalpli normalde herkesin aradıgı aşiret paket kızlar öyle seviyor
BİTİYOR muu. Tüh şimdi araya başka dizi almak zorundayımOoo yaklaştın bize hadi son 5 bölüm mü kaldı kız
Kesin plüton, ay sert açısı var. Duygusal olarak beslenememiş çocukkendemir çok iyi kalpli normalde herkesin aradıgı aşiret paket kızlar öyle seviyor
Yaa kız çocug falan olmuyor kısırmış ya çocug o yüzden vermek istemiyor (zorla aile) kurmaya çalışıyor aklınca.Kesin plüton, ay sert açısı var. Duygusal olarak beslenememiş çocukken
Bitecek, sen baska dizide bakBİTİYOR muu. Tüh şimdi araya başka dizi almak zorundayım

Tamam işte! baba sevgisi alamamış kısır diye, ki zaten bu yüzden bu halde bu adam, zaten anneside yok herhalde.Yaa kız çocug falan olmuyor kısırmış ya çocug o yüzden vermek istemiyor (zorla aile) kurmaya çalışıyor aklınca.
Dilber İzlicemBitecek, sen baska dizide bak
Ayyyyy ciddi mi bn onu hiç izlemedimDilber İzlicem
Boşver daha izleme bitirTamam işte! baba sevgisi alamamış kısır diye, ki zaten bu yüzden bu halde bu adam, zaten anneside yok herhalde.
Astrolojik kombinler sana o duyguları yaşatmak için, seni o hayata sürüklemeye çalışır. Sende bilmediğin için kader ağlarını ördüğünde yaşarsın!
Astrolojiyi işte bu yüzden bilmeliyizüstesinden gelebilmek için!
Astroloji kombindir, kişisel gelişim alanıdır. Yalnız 1 farkla genel çerçeveden çözüm bulmaya çalışmaz, haritaya odaklanır, sorun bu bu der, böyle böyle çözülür der
NK beni anlıyorNeredesin NK
AY yine astroloji konuşturdun beni

İnci taneleriAyyyyy ciddi mi bn onu hiç izlemedim
Evet evet bilim bilmem mi fragman ıyyy dedirtmiştiİnci taneleri
Taşacak bu deniz izleİnci taneleri