Uzak Şehir-Kanal D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.496
Dişi iblis sadakatle, küçük iblisi boran kafa kafaya verip plan yaptılar ellerinde patladı. Pasaklı büyük iblis ecmel de hain planlar peşinde :D hahaha hahaha hahaha
Yemin ederim iblis ecmel in çocuklarının hijyen problemi var boran da kaç bölümdür aynı kıyafetleri giyinip duruyor, saçları da yağlı, genetik geçmiş pasaklılık :D hahaha hahaha hahaha
:kriz: yaaa hahahhaha patladım

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.306
Yaa kız çocug falan olmuyor kısırmış ya çocug o yüzden vermek istemiyor (zorla aile) kurmaya çalışıyor aklınca.
Tamam işte! baba sevgisi alamamış kısır diye, ki zaten bu yüzden bu halde bu adam, zaten anneside yok herhalde.

Astrolojik kombinler sana o duyguları yaşatmak için, seni o hayata sürüklemeye çalışır. Sende bilmediğin için kader ağlarını ördüğünde yaşarsın!

Astrolojiyi işte bu yüzden bilmeliyiz :) üstesinden gelebilmek için!
Astroloji kombindir, kişisel gelişim alanıdır. Yalnız 1 farkla genel çerçeveden çözüm bulmaya çalışmaz, haritaya odaklanır, sorun bu bu der, böyle böyle çözülür der :)
NK beni anlıyor :) Neredesin NK :D

AY yine astroloji konuşturdun beni :D

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
116.391
Tamam işte! baba sevgisi alamamış kısır diye, ki zaten bu yüzden bu halde bu adam, zaten anneside yok herhalde.

Astrolojik kombinler sana o duyguları yaşatmak için, seni o hayata sürüklemeye çalışır. Sende bilmediğin için kader ağlarını ördüğünde yaşarsın!

Astrolojiyi işte bu yüzden bilmeliyiz :) üstesinden gelebilmek için!
Astroloji kombindir, kişisel gelişim alanıdır. Yalnız 1 farkla genel çerçeveden çözüm bulmaya çalışmaz, haritaya odaklanır, sorun bu bu der, böyle böyle çözülür der :)
NK beni anlıyor :) Neredesin NK :D

AY yine astroloji konuşturdun beni :D
Boşver daha izleme bitir haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar