Ayy nolacakŞükür kavusturana daha dur a
Ayy nolacakŞükür kavusturana daha dur a
Yanlış soru ne olmucak demen lazimdi aAyy nolacak

Sende eski tat yoksa biz napalimÖfff bu hafta az baktıkta dizi de eski tad yok valla çok vasat hele ki son sahne.
Aman zaten izlemiyorum saçma sapan olduSende eski tat yoksa biz napalimçık git dizimizden

Tamam.Aman zaten izlemiyorum saçma sapan oldu
46. Bölümdeyim bu kadar kötülüğü içim kaldırmıyor artık. Bunlar nasıl zalim yaTamam.
Peki.
Anladık.
Heyy maşallah 46.bölümdesin a46. Bölümdeyim bu kadar kötülüğü içim kaldırmıyor artık. Bunlar nasıl zalim ya

Sadakat, boran, ecmel iblisler ailesiHeyy maşallah 46.bölümdesin a
Kötümü kim nasıl a
ha
haUzak şehirin başlığı degisti simdiSadakat, boran, ecmel iblisler ailesiha
ha

Dişi iblis sadakatle, küçük iblisi boran kafa kafaya verip plan yaptılar ellerinde patladı. Pasaklı büyük iblis ecmel de hain planlar peşindeUzak şehirin başlığı degisti simdi
Iblis ailesi a
ha
ha
ha
ha
ha
haBirde demir iblisi varUzak şehirin başlığı degisti simdi
Iblis ailesi a
ha
ha
haNokta atışı aBirde demir iblisi varo da dizinin sonlarına doğru ecmel in oğlu çıkabilir
Yada yanında yöresinde geze geze iblis olmuşha
ha
ha

Anammm bu kızı alın burdan yoksa elden gidiyor bize benzediDişi iblis sadakatle, küçük iblisi boran kafa kafaya verip plan yaptılar ellerinde patladı. Pasaklı büyük iblis ecmel de hain planlar peşinde![]()
ha
ha
ha
Yemin ederim iblis ecmel in çocuklarının hijyen problemi var boran da kaç bölümdür aynı kıyafetleri giyinip duruyor, saçları da yağlı, genetik geçmiş pasaklılık![]()
ha
ha
ha
HaAnammm bu kızı alın burdan yoksa elden gidiyor bize benzedi
ha
haNasıl kavuştu kız demir nerdeAA daha o bölümlere gelmedim demek ki42. Bölümdeyim kaya ile zerrin kavuştu çok şükür

Dediii Dediii fidan ecmel e git dişini fırçala dedi. Ha
Ha![]()
ha
ha
ha
ha
ha

fidanın replikler şahane tam kaynanadır bide Ayni seninki gibifidanın replikler şahane tam kaynanadır bide
Demirime laf yok kızzz o benim üzümlü kekimBirde demir iblisi varo da dizinin sonlarına doğru ecmel in oğlu çıkabilir
Yada yanında yöresinde geze geze iblis olmuşha
ha
ha