Uzak Şehir-Kanal D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.505
Sizin muhabbet diziden daha iyi he :krizz:

Ben senin yerinde olsam dizinin başlangıç tarihini alır haritasını çıkarır hem karakterlerin analizini çıkarır hem bütün gidişatı öğrenir buraya da gelir ahanda finali de böyle olacak astrolojik göstergeler bunu gösteriyor derim haha
:krizz: ayyy bakıyiiimmm yaptın mı bide

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.505
Hem ilk tanıtımın hem de 1.bölümün yayın anı haritasını çıkarıp AI yorumlattım eğer doğru bakıyorsa finalden bir önce çok bomba şeyler olur haha Yorumların ekran görüntülerini aldım bakalım finalde tutacak mı dedikleri :cokkomik:

Ekli dosyayı görüntüle 52006

Nare hamile mi? Onun doğumu da aksiyonlu görünüyor erken doğum yapabilir. Kızı olma olasılığı yüksekmiş ama erkek olursa ailenin o sert "erkeklik" geleneğini yıkacak çok daha hassas ve duygusal (Balık/Yengeç etkili) bir karakter olacaktır diyor haha
Kız bune karınca duası gibi okuyamıyorım hahahaha nare hamile alyada galiba haha

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.505
Okuyama diye öyle koyduk herhalde finalde söyledikleri tutmuşsa koyarım buraya :cokkomik: Alya kesin hamile o iki çocuklu bir de birine manevi annelik yapacakmış bu AI öyle diyor :kriz:
Manevi annelikmi keriz bu çünkü yapar kesin cihanın meryemden bebesi vardır denizle yaşıttır hahahaha

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.315
Sizin muhabbet diziden daha iyi he :krizz:

Ben senin yerinde olsam dizinin başlangıç tarihini alır haritasını çıkarır hem karakterlerin analizini çıkarır hem bütün gidişatı öğrenir buraya da gelir ahanda finali de böyle olacak astrolojik göstergeler bunu gösteriyor derim haha
Hahaha hahaha hahaha
Sonu aslında belli alyayla cihan sonsuza dek mutlu yaşicaklar :D
Ama denenebilir sadece cihanın veya alyanın haritasına bakarız :D

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.315
Hem ilk tanıtımın hem de 1.bölümün yayın anı haritasını çıkarıp AI yorumlattım eğer doğru bakıyorsa finalden bir önce çok bomba şeyler olur haha Yorumların ekran görüntülerini aldım bakalım finalde tutacak mı dedikleri :cokkomik:

Ekli dosyayı görüntüle 52006

Nare hamile mi? Onun doğumu da aksiyonlu görünüyor erken doğum yapabilir. Kızı olma olasılığı yüksekmiş ama erkek olursa ailenin o sert "erkeklik" geleneğini yıkacak çok daha hassas ve duygusal (Balık/Yengeç etkili) bir karakter olacaktır diyor haha
Yemin ederim bunu yapıcağını biliyordum hahaha hahaha hahaha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.016
Manevi annelikmi keriz bu çünkü yapar kesin cihanın meryemden bebesi vardır denizle yaşıttır hahahaha
Çok enteresan ihtimaller verdi dur bakalım :kriz:

Hahaha hahaha hahaha
Sonu aslında belli alyayla cihan sonsuza dek mutlu yaşicaklar :D
Ama denenebilir sadece cihanın veya alyanın haritasına bakarız :D

İşte o kısım biraz çetrefilli :D "Harita diyor ki; bu hikaye kanla başladı, ancak "kardeş kanıyla" temizlenip bitecek." haha çok keyifli ya baksana cidden bu doğru mu bakıyor yanlış mı bakıyor emin olamıyorum :cokkomik:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.505

İşte o kısım biraz çetrefilli :D "Harita diyor ki; bu hikaye kanla başladı, ancak "kardeş kanıyla" temizlenip bitecek." haha çok keyifli ya baksana cidden bu doğru mu bakıyor yanlış mı bakıyor emin olamıyorum :cokkomik:
Doğru kız aha şimdi yazdım haha cihan ölcekmiş diye haha

Astroloji

Daimi Üye
Tepki
2.315

Şu ecmel le kızının hijyen probleminden sorsana:haha:
İçime dert oldu :D

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.016
Doğru kız aha şimdi yazdım haha cihan ölcekmiş diye haha
Finale doğru Cihan'ın ölme ihtimali görünüyor ama öyle bir şey değil şunu dedi :D Bu sülalede ölüp ölüp dirilmek moda galiba :kriz:

Ekran görüntüsü 2026-03-31 122916.png
Ekran görüntüsü 2026-03-31 123046.png
Ekran görüntüsü 2026-03-31 123113.png
Ekran görüntüsü 2026-03-31 123126.png

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.505

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar