Aaa gerçekten mi sıraya o diziyi de alayımÇirkin’de oynuyor şimdi,aynı aynı gaddar
ha
ha
ha
haAaa gerçekten mi sıraya o diziyi de alayımÇirkin’de oynuyor şimdi,aynı aynı gaddar
ha
ha
ha
haMüstehcen rüyaDaha Ruh hastası çıkana kadar zirve feride de. ay hala stres oluyorum sesi kulaklarımda yankılanıyor
'Namussuzluk edip erkeklerle görüşürsen, bunu anlarım, duyarım, hayatını zindan ederim, sokağa atarım, yalnız kalırsın'.ha psikolojimi bozmuştu.
Gülmek yasak, fazla yemek yasak, gezmek yasak, müstehcen rüya yasak, bisiklete binmek yasak, tatlı yasak, korseyi çıkartmak yasak, erkeklerle konuşmak yasak, su içmek yasak, ölmek bile yasak
Kimse Lanetlik konusunda Feride nin eline su dökemez
Aile dizisini izle kız o bitti ondada oynuyor çok iyi kaynanaAaa gerçekten mi sıraya o diziyi de alayımNe zaman final yapacak, bitmemiş dizi izliyemiyorum
ha
ha
ha
ha

Prenses olup rüyasında öpüştü diye soğuk duş un altına soktu kızınıMüstehcen rüyaayy ölcemmmmm krize girdim evet rüyasına bile karışıyordu nalanın
ha
ha
haİzledim ama orada çok kötü değil, az kötüAile dizisini izle kız o bitti ondada oynuyor çok iyi kaynana
ha
ha
haKızı degil torunuymuş yaa eneeğPrenses olup rüyasında öpüştü diye soğuk duş un altına soktu kızınıha
ha
ha
İzledim ama orada çok kötü değil, az kötüha
ha
ha

şahane oyunculukEvet biliyorum da olsun yinede kızı işteKızı degil torunuymuş yaa eneeğ
ha
ha
haŞuan 34. Bölümdeyim sadakat tam bir belaUlan şu sadakat ne sadakatsiz
Az kaldi yaklasiyorsun bize aŞuan 34. Bölümdeyim sadakat tam bir bela

Alyanın annesi gelince biraz ters düz edecek sadakatsiziŞuan 34. Bölümdeyim sadakat tam bir bela

He gı aman sıktılar vala boranı tokatlamak istiyorum@bitter_im geldi alya
Evet biliyorum da olsun yinede kızı işte
Zavallı Nalan ın müstehcen rüyasıda prenses elbisesi giyinip, dans edip öpüşmekbu yüzden dayak yiyip soğuk duş yedi ya
ha
ha
ha
rüyalanıyor ne ayıp 
Ulan şerefsiz iste delirdimHe gı aman sıktılar vala boranı tokatlamak istiyorum
Mikrop bakteriiii yayılıyor heryereUlan şerefsiz iste delirdim
Ohoo çoktan geldi, öldü bile kadın. Ben 2. SezondayımAlyanın annesi gelince biraz ters düz edecek sadakatsizi
Kadını ne ara öldürdün beeeOhoo çoktan geldi, öldü bile kadın. Ben 2. Sezondayım
Hanalanda ne şeymiş söyleyemiyorum
rüyalanıyor ne ayıp
ha
ha