Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Kurtlar basar rahat uyuyamazYok ben pazartesi aksami bana yaziyor yeni bölümü degilmis diye a

Kurtlar basar rahat uyuyamazYok ben pazartesi aksami bana yaziyor yeni bölümü degilmis diye a

Ama öle bisi yoktu yenibölüm bekliyodum çekirdeğim elimde kaldıYok ben pazartesi aksami bana yaziyor yeni bölümü degilmis diye a
Kurtlar basar rahat uyuyamaz

yaa yok izlemicem sıkıldım 
Kocana vereydin çekirdeği aAma öle bisi yoktu yenibölüm bekliyodum çekirdeğim elimde kaldı

Kocana vereydin çekirdeği a
İnanmamyaa yok izlemicem sıkıldım
Peki.İnanmam

Tamam.
Oooo hemde nasil öneririm aBu diziyi önerir misiniz ya güzel mi?

Ben prensip gereği bitmemiş dizi izlemiyorum 1 hafta o diziyi bekleyemem çünküOooo hemde nasil öneririm a
Kim kime dum duma
Daha bitmedi 53. Galiba aBen prensip gereği bitmemiş dizi izlemiyorum 1 hafta o diziyi bekleyemem çünkükaç bölüm oldu bu
sen izleme ben izleyim bitireyim ilk önceNetflixin çarpık ilişkilerini izlemekten bunaldım, kore dizisi izliyorumDaha bitmedi 53. Galiba asen izleme ben izleyim bitireyim ilk önce
Hadi izle ozaman bizi yakala aNetflixin çarpık ilişkilerini izlemekten bunaldım, kore dizisi izliyorumBu dizi 53 bölümse ben 2 haftada bitiririm 53 bölmü

En heyecanlı yerde biter ondan sonra kafayı yerim olmazHadi izle ozaman bizi yakala a
haYok yok ben konuşurum yönetmenle aEn heyecanlı yerde biter ondan sonra kafayı yerim olmazha

Hadi hemen bir konuşta haber ver yaYok yok ben konuşurum yönetmenle a
ha
haHadi hemen bir konuşta haber ver yaha
ha
Final yapmış güzel bir dizi var mı önerdiğin
Yaprak dökümü aFinal yapmış güzel bir dizi var mı önerdiğin