Ya ben çok izliyemedim 3 haftadırAkşam feciydi sahne a
O günler evinde oturHep kesik kesik izledim ya misafir vardı yada ben gidiyordum misafir olarak

Ben bile biliyordum geleceğini oyuncu aranıyordu@bitter_im dedim ben meryem geliyor bana inanmadi a

Ölü mü diriliyor yine
Meryem karakteri Ceren Moray oldu deniyordu
Akibeti belli olmayan geliyor aÖlü mü diriliyor yine

Atıyorum ona fragman diyor yapa zekala yapılmış tamam yapay zeka ama zaten belli ediyorlar film kesitlerini aBen bile biliyordum geleceğini oyuncu aranıyordu

Ah ölüp ölüp dirilenlerden gına gelen bacıcanım benim ihtimalini bile yok saymak istiyor herhaldeAtıyorum ona fragman diyor yapa zekala yapılmış tamam yapay zeka ama zaten belli ediyorlar film kesitlerini a

O nasıl oluyor gızzzAkibeti belli olmayan geliyor a
Ölen öldüğünle kalmiyor ki gene ürüyorlar,dirilip geliyorlar,o olmadi doguyorlar büyüyorlar birden aO nasıl oluyor gızzz

Geçmişten günümüze her daim varlarÖlen öldüğünle kalmiyor ki gene ürüyorlar,dirilip geliyorlar,o olmadi doguyorlar büyüyorlar birden a

Üff boran yetti yarım sezon kalanıda meryem zillisini çekicez cılkı çıktıBen bile biliyordum geleceğini oyuncu aranıyordu
Sorma sorma gına geldiAh ölüp ölüp dirilenlerden gına gelen bacıcanım benim ihtimalini bile yok saymak istiyor herhalde
atıyor moralimi bozuyor
benim izlemediğim dizi reytingi düşer bikerem Aaa izlemicen mi bn şok sen duramazsın izlemedenSorma sorma gına geldiatıyor moralimi bozuyor
benim izlemediğim dizi reytingi düşer bikerem

Yok ben pazartesi aksami bana yaziyor yeni bölümü degilmis diye aAaa izlemicen mi bn şok sen duramazsın izlemeden