Elif_Eylul
Daimi Üye
Heee tatil olunca günler geçmek bilmedi aKızzz bu akşammış yaaaaağ
Hemen baklava sipariş verdim 1 pakette tuvalet kağıdı

Heee tatil olunca günler geçmek bilmedi aKızzz bu akşammış yaaaaağ
Hemen baklava sipariş verdim 1 pakette tuvalet kağıdı

Yoo vala biz hastalıktan günleri bile karıştırdıkHeee tatil olunca günler geçmek bilmedi a
Bizede yılbaşından buyana tatildiYoo vala biz hastalıktan günleri bile karıştırdık
Şanslısın hadi gene iyisinBizede yılbaşından buyana tatildi
Mügü abla gelir bu akşamHeee tatil olunca günler geçmek bilmedi a

Evet bekleyin gelir aMügü abla gelir bu akşam

Mügü abla gelir bu akşam

akşam dizi vaaar diyerekEvet ya gördüm
İyice cılkı çıktı biri vurulmadan falan dizi çekemiyorlar
Doğu dizisi olur mu öyle hee olmazzzzİyice cılkı çıktı biri vurulmadan falan dizi çekemiyorlar
Aynen iyiki hastaneyi aldılar hastaneden çıkmıyorlar. Anlaşılan en baştaki her şeyi tekrar edeceklerİyice cılkı çıktı biri vurulmadan falan dizi çekemiyorlar
Bu dizinin artık hiç bir albenisi kalmadı ya ilk sezonda öyle güzeldi ki bir de şimdi bak tamamen saçmalık. Sürekli vurulma sahnesi bir bölüm gülünce diğer üç bölüm saçmalık ötesi oluyor
Oda dogruDoğu dizisi olur mu öyle hee olmazzzz

Gerçekte aldılar heralde hasteneyiAynen iyiki hastaneyi aldılar hastaneden çıkmıyorlar. Anlaşılan en baştaki her şeyi tekrar edecekler
nare bile müdür oldugna göre 
Ay aman çok sinir bozucu sürekli tekrar dolu sorsan paralel diyorlar ama bir müddet sonra sıkıcı oluyorGerçekte aldılar heralde hasteneyinare bile müdür oldugna göre
Biz şımarttık bunlarıAy aman çok sinir bozucu sürekli tekrar dolu sorsan paralel diyorlar ama bir müddet sonra sıkıcı oluyor

Hele sen sunumlar hazırlayıp attın instegrama aBiz şımarttık bunları

Ayy sormaa sormaaa kahveler kekler kurabiylerrHele sen sunumlar hazırlayıp attın instegrama a