aman evlenmiş başkası ile hala kaya hala zerrinTaaaam demirimle zerrin zillisi tamam oldu derken kaya kayaaağ kayalar kovalasın seni kayaaa öpüsüyor nisanlısıylaaa zerriiin haberin olsun hdjfkdkdlsk sinirden patlıcagım bir akşama doğru
bende sinir oldum
ötekilere ne demeli getirdiler eski kocayı Püh benim suratıma ki bu diziye bakıp sinirleniyorum

Gerçekte böyle bi hikaye olsa kimse kadını adamı haklı bulmaz dizi olunca maşallah saçmalıklar silsilesiBişe sölicem cihan hastaneyi gerçekte satın aldı heralde paza kazanmak için habire hastanede birileri böbrek veriyor birileri ameliyat oluyor
Zaten iyice sacmaladilar ölen diriliyor sadece karısını hatırlıyorGerçekte böyle bi hikaye olsa kimse kadını adamı haklı bulmaz dizi olunca maşallah saçmalıklar silsilesi
Al işte hani vasiyet etmişti abimle evkensinn diye şimdi o da sahte çıkarZaten iyice sacmaladilar ölen diriliyor sadece karısını hatırlıyor
Fragmanda soruyor zaten cihana vasiyetimi yerine getirdinmi diyeAl işte hani vasiyet etmişti abimle evkensinn diye şimdi o da sahte çıkar
Zaten iyice sacmaladilar ölen diriliyor sadece karısını hatırlıyor
abaza nolcak
avradı görünce beyin açıldı 
Ooo ecmel sarı dişleriyle hırlıyorAkşam eşim tutturdu açta izleyelim diye bende bakmıyordum ne zamandır. Ecmel duymasın diye mineyi öldürdüler şimdi de kendileri söyledi torunun diye. Akşam Alya spolier verdi zaten.
Boran ecmel ile iş birliği yapıp oğlumu alırsa elimden dedi. Sadakat ve cihan çok emin boranın öyle bir şey yapmayacağından. Bence boran ecmel ile iş birliği yapıyordu zaten anlaşamadılar ondan öldürmek istedi.

ay sorma yaa çok büyük saçmaladılar. Aslında boranı getirmeden başka türlü seneryoyu yazabilirlerdi böyle çok kötü oldu.Ooo ecmel sarı dişleriyle hırlıyor
Bayılıyorum fidanaOoo ecmel sarı dişleriyle hırlıyor