Uzak Şehir-Kanal D

AystLL

Daimi Üye
Tepki
28.055
Taaaam demirimle zerrin zillisi tamam oldu derken kaya kayaaağ kayalar kovalasın seni kayaaa öpüsüyor nisanlısıylaaa zerriiin haberin olsun hdjfkdkdlsk sinirden patlıcagım bir akşama doğru haha
aman evlenmiş başkası ile hala kaya hala zerrin :krizz: bende sinir oldum :krizz: ötekilere ne demeli getirdiler eski kocayı :sarhos:

AystLL

Daimi Üye
Tepki
28.055
Akşam eşim tutturdu açta izleyelim diye bende bakmıyordum ne zamandır. Ecmel duymasın diye mineyi öldürdüler şimdi de kendileri söyledi torunun diye. Akşam Alya spolier verdi zaten.
Boran ecmel ile iş birliği yapıp oğlumu alırsa elimden dedi. Sadakat ve cihan çok emin boranın öyle bir şey yapmayacağından. Bence boran ecmel ile iş birliği yapıyordu zaten anlaşamadılar ondan öldürmek istedi.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.633
Akşam eşim tutturdu açta izleyelim diye bende bakmıyordum ne zamandır. Ecmel duymasın diye mineyi öldürdüler şimdi de kendileri söyledi torunun diye. Akşam Alya spolier verdi zaten.
Boran ecmel ile iş birliği yapıp oğlumu alırsa elimden dedi. Sadakat ve cihan çok emin boranın öyle bir şey yapmayacağından. Bence boran ecmel ile iş birliği yapıyordu zaten anlaşamadılar ondan öldürmek istedi.
Ooo ecmel sarı dişleriyle hırlıyor haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar