Elif_Eylul
Daimi Üye
Susak aOnun sayfasında olup sormam ne kadar Fransızsam

Susak aOnun sayfasında olup sormam ne kadar Fransızsam

Ben ağalı dizileri Asmalı Konak ile birlikte bıraktım bir de Sıla vardı ahanda bir daha izlemem demiştimayyy niye izlemiyorsun inatla
Ben ağalı dizileri Asmalı Konak ile birlikte bıraktım bir de Sıla vardı ahanda bir daha izlemem demiştim

bende en son onlara bakmıştım galiba sonrası yok 
Haşna fişneyi geç boran yaşıyorFasülye ayıklarken 2 video izledim
Bu kadar kısa sürede yakınlaşmaları hiç olmamış
Daha başka olabilir herşey haşna fişne değil
He öyleymişHaşna fişneyi geç boran yaşıyor
Heycanlanıyor heralde senaristler napacaklarını ne yazacaklarını sapıtıyorlarHe öyleymiş
Sizinki ortalığı karıştırarak başlıyorAlya'nın eşi yaşıyor herhalde orada yatan başka biri gibi
Kızzzz yok ne yaşaması vallahi adaamı mezarinda bile rahat koymayan senarist bi arka sokaklar bide bunlarda gördümille hortlatacaklar ille birilerinin işini bozacaklar
Allah için pembişimize çıkarsınlar mezardan yoksa diziyi izlemiycem
Öldüğüne dair teşhis edilmiş miydi? Karısına göstermişlerdir belki. Gerçi bazı dizilerde ilaçla nabzı mabzı durdurup birkaç saat ölü gösteriyorlar saatler sonra kendisine getirtiyorlar tövbe yarabbimhani adamın peşinde belalıları varsa kendisini öldü gösterip kaçmış falan olabilir.Eğer öyle yaptılarsa Alya şu an evli olacak bu el ele olduğu kişiyle arasında iyice uçurum olacak. Ya bir kaynana vardı adını bilmiyorum adamın annesi tutmasın bu kadını belki oğluyla Alya'nın birlikte olmasını istemiyordur :kafamdazırdelisorulardeyipdüşünceleredalannkemojisi:
Anacım dizide cihan boranı yıkıyor gasilhaneye gidiyor anası son kez yüzüne bakıyorkime baktı kimmi gömdü yıkadılar tanınmaz haldemiymiiş? Kaza olmuş ya yada heralde haza sahnesi gelio katakulli bize yutturcaklar
birde o degil cenazeyi alya getirmiş kocasına bakmamışmı
Haşna fişneyi geç boran yaşıyor

Bu konuşmalarımızı @bitter_im bacıma hatırlatır diziyi izlemememe rağmen "Ölmemiştir demiş miydim? Düşünüyorum bekleyin.... Tabiii kiiiiii demiştim" derim kiii bacım bana yok kız ne yaşaması cihan yıkamış anası son kez yüzüne bakmış demiştiFragmandan bile görsem ben paranoyak izleyiciyim hayatım adamı yıkayıp sarıp yerin dibine koysalar yine de inanmam çıkar o bir yerden derim
inmeler inip duruyor 
Boranla nare baharda da oynamişlar ya aDuşa ağlamaya gidiyorum

Nasıl izlemezsin heeeBunu bi ben izlemiyorum sanırım
Bilmem hiç izlemedim kızNasıl izlemezsin heee
Bizim aysemi aBilmem hiç izlemedim kızayşe napıyor

Hatırlayamadım kimdi o. HahBizim aysemi a
Kardeşim dime
hah
hHeee oo işte devasal oldu aHatırlayamadım kimdi o. Hahhah
h

Öylemi hiç farketmedim kızBoranla nare baharda da oynamişlar ya a