Ülkemize Gelen Yabancı Bayan Turistler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.557
Benim en fazla karşılaştığım yabancı turist Ruslar , Almanlar , İtalyanlar , ingilizler , Araplar..
Japonlar daha çok Anadolu turlarını seviyorlar sanırım , yazlık tatil mekanlarında çok gözüme çarpmadılar..

Peki sizce özellikle bayanlar nasıl davranıyorlar turist olarak geldikleri mekanlarda? Sevmediğiniz yada takdir ettiğiniz yönleri olan turistler hangi ülkelerden? Burdan ülkemize gelmeyi düşünen yada gelen turist bayanlara ne söylemek isterdiniz?

Rus turistlerin çoğu alkole inanılmaz düşkünler , kahvaltı da bile alkol alanı gördüm , sağlam bünyeleri var ama bu kadar hoyratça içmelerine şaşıyorum , özellikle bayanlar etrafında ufacık çocukları olmasına rağmen körkütük sarhoş olmaktan hiç çekinmiyorlar.. Tabi hemen hemen hepsinde doğanın onlara verdiği harika bir lütuf var , güzellik.. Maşşallah ben bile ağzım açık bakıyorum bazen , fakat dikkat ediyorum 18-30 yaş arası hepsi güzel iken 30 yaş altındakilerin bir çoğu çökmüş duruyor tabiri caizse. Bunu da alkole bağlıyorum , bu kadar içmeye yine iyiler.. Tabi rus hanımlar , güzellikleri , sevecenlikleri , sıcakkanlı ve rahat tavırlarıyla , ülkemizde birçok erkeğin dikkatini çekiyor. Bazen nahoş durumlarla karşılaşabiliyorlar bu yüzden. Belki ülkelerindeki rahat tavırlarını Türkiye'de sürdürmeseler , bu kadar çok alkol tüketmeseler onlar için daha hayırlı olur diyorum :) Ha birde dikkat ettiniz mi erkekleri hiç kadınları gibi değil (görünüş olarak).. Genel olarak bağıra çağıra konuşan , eğlenceye düşkün insanlar.

Almanlar da alkol seven , fazlaca rahat bir toplum. Bir kaç kez ulu orta mayosunu değiştiren erkek görüntüsüyle karşılaşıp şoka girmeme sebep olsalar bile , kendi hallerinde eğlenen insanlar.. Bayanları balık etli , beyaz tenli ve sarışın , çoğu da renkli gözlü. Ruslara nazaran daha usturuplular..

İtalyanlar sessiz sakin ve mesafeliler. Genelde bayanları esmer uzun boylu ve karizmatikler. Uyumlular , dikkat çekmemeyi seviyorlar..

İngilizler soğuk , mesafeli , burnu havalı görünüyor. Pek arkadaş canlısı değiller ama kaliteden anladıkları belli oluyor. Aristokrat havaları ülkelerinden geliyor heralde :)

Araplar bayanları balık etli , düzgün fizikli , ceylan gözlü , koyu düz ve uzun saçlı hoş hanımlar. Kendilerine bakmaktan , süsten püsten , giyimden zevk alan takıp takıştırmayı seven tipler. Tabi yetiştirme tarzları itibariyle , ılımlı , oturaklı , seviyeliler. Etrafındaki yabancı bayanlara bakarak giyimleri takıları hakkında konuşmayı seviyorlar :)

S

Saffarri

Misafir
nekadar dogru yazmissin))) ben okadar turistle karsilasmadim oyuzden pek bisey yazamayacagim))))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Valla benim çevremde genelde Tayvan, İtalyan ve İspanyollar var

Tayvanlılar inanılmaz mütevazidirler. Aynı zamanda çok sessizdirler. Siz sormadan onlar birşey demezler Her geldiklerinde muhakkak hediyelerini getirirler.

İtalyanlar tam biz :kptmya: Makarna, pizza ve sarımsak canavarları :hulya: El ve kol hareketleri ile yüksek sesle konuşmaya bayılırlar. :kayris: Özellikle onları dinlerken kendimden geçiyorum diyebilirim

İspanyollar ile pek benzemesekte seviyorum kendilerini. İspanyolcaya aşırı düşkünlüğümden olabilir. :hulya: İspanyol hatunları da güzeldir yani :hulya::hulya:

Rus turistlerle en son Alanya'da kaldığımız bir otelde haşır neşir olmuştuk. Aşırı içen, ama o kadar içmeye halen o kadan daşşşş gibi bir vücutları nasıl olur bilmem :alsana::alsana: Çocukları da çok tatlıdır. :bebecik Hatta bir tanesiyle baya arkadaş olmuştuk, çocuğuyla tabii :kptmya::kptmya: O Rusça ben Türkçe konuşup anlaştık :kayris::kayris: Havuzda yüzdük, eşimde hayran kalmıştı bize :kptmya::kptmya:

Erkekleri de bir o kadar bakımsız ve itici gelmişti.:ilknur:

S

Saffarri

Misafir
Brezilyalı hatunlar da bomba oluyo :D

brezilyalilarin aslinda vucutlari super oluyor. hatta bi yerde okumustum onlar yuzlerine okadar onem vermiyormus))) yuzleri kirisiklik icinde olabilir ama vucutlari asla))) oyle yaziyordu ve oylede zaten)))cok gordum

Tepki
914
aman banane elin turistinden.ben bir türk kadını olarak en güzel biziz diyorum :kptmya::kptmya:
ruslar çok pisler ...özellikle alanyada çok fazla var ve midem bulanıyor onlardan ..
almanlar desen anadan üryan gezmekte üstlerine yok ..
halka açık plajlarda anadan doğma denize giriyorlar ..sanki bizim örf ve adetlerimizi sallamıyorlarmış gibi pişkin pişkin geziyorlarya sinir oluyorum..
bir yere gidiyorsan biraz da oradaki insanların anlayışına saygı duyarak hareket etmek gerek bence ..
çoluk çocuk denize girerken bunlar film çeker gibi geziyorlar valla..
araplara gelince bu sene çok fazla arap tursit gördüm ...kadınları gerçekten çok güzel ..
erkekleri iri yarı pek hoşlaşmadım ..
eşimle bu sene uzungöle gittik.. acayip arap vardı ..iğne atsan yere düşmüyordu ..hatta türk hiç yoktu diyebilrim size ..
biz de bisikletle turlayalım dedik ..tabi ben kapalıyımya gören dönüp bi kere daha bakıyordu bana ..
çok tuhaflarına gitti herhalde ..
özellikle erkekler bakıyordu ..
kapalı bir bayan bisiklet süremez onlara göre herhalde ..aynı öyle bakıyorlardı çünkü..
ama bilmiyorlar ki ben her türlü deliliği de yaparım kocamla ne var hıh :kptmya:
zaten bir dahakine yamaç paraşütü yaparken bir şok da ordakilere yaşatacağım galiba :kptmya:
ayyyy paraşüt deyince paraşüt yapasım var yaaaa..acep karlı havada düşmek nasıl oluyor :kptmya:

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
ben gezmeyi cok hosluyorum hele esimle ,ama nerde olursan ol kendini,davranislarini bilmelisinki sonucta ulkeni temsil eden sensin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
pek tatil bölgelerine gitmemiş bi insan olarak buraya yazın bazen almanlar gelir..ve gelenler genelde usturuplu oluyo ve ailesiyle geliyo...gezmeyi keşfetmeyi seven insanlar ve sıcakkanlılar...

R

Rosie

Misafir
ahh,ben kadın erkek olsun turistleri çok severim ve birçok arkadaşım var görüşüyoruz sürekli telefon aracılığı ile çok içtenler :huhuu: ruslarla çok güzel eğleniliyor ama clublarda filan döktürüyoruz bizim akrabalardan rus olanlar da var çok eğlenceli insanlar gerçekten güzelliği saymıyorum bile :dill: :eek:ky:

N

NilayG

Misafir
açık konuşmak gerekirse, biz türk hanımları rus hanımlarını pek sevmeyiz ama benim öyle bir soğukluğum yok.Kendileri evet gerçekten güzeller alımlılar bu da onlara tanrının bir lütfu.Ama soğuk diyoruz ya ben tatil yörelerinde bi iki defa rus hanımlarla konuştum.Gerçekten çok iyi yürekliydiler.Bir çok şey paylaştık.Onlar da bizim gibi, hele annemle gitmiştik o zaman, annemin yanında örgü işler vardı, onlara hayran oldular.Bizim erkekler düşkünler evet rus diyince bi tuhaf oluyorlar ama pek de tın yani :)

Ben ingilizler pek sevemiyorum burda da yazıldığı gibi çok burnu havada gibiler.Hala dünyanın kralı gibi oluyorlar.Başka da bilmiyorum :):sila:

L

Lady_

Misafir
Ben mesleğimden ötürü de biraz içli dışlıyım onlarla benim için pek sakıncası yok :)

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.318
benimde hiçbirisine bir soğukluğum olmamakla beraber arap olanlara
bir sıcaklığım var : )

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Türkiye'ye gelip kazıklanıp kazıklanıp geri dönüyorlar ama Türiyenin güzelliğini unutamayıp bidaha geliyolar be:lilav:nce

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
Kazıklanmak mı?
Türkiyede tatil bölgelerindeki otellerde bizden daha uygun fiyatla tatil yapıyorlar neden kazıklansınlar anlayamadım?

Evet ben de kazıklandıklarını düşünmüyorum.. sadece bazı dükkan sahipleri (özellikle İstanbul'da) ürünleri pahalı satmaya çalışıyor ama artık ona da izin veriyor bir çok turist. genellikle herşey yerli turistlere birkaç katı fazla kakalanıyor.. çok çirkin çok.. Türk'ün Türk'den başka dostu yok ya, ondandır..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar