Ayy bir foto vardı ablamin isteği üzerine sildiydim silmeseydim paylaşırdım tühh yeğenler 2 tanesi duvar dibini sularken çektiydim :kahkaha: ne gülerdiniz şimdi görseydiniz :nazo:
kızlar ikinizinde çiş maceranızı okudum
lili senin çiş alışkalığı konusunda kesin bir ödül alman lazık,gerçekten sabırla ve çok doğru bir şekilde geçirmişsin süreci
ben bitter gibi olmasamda senin kadar da doğru yapamamışım anlaşılan
bitter senin tekniklerden sonra yeğenlerin durumunu merak ettim ,isviçremiydi yaşadıkları yer
kesin orada ki öğretmenleri bu çocuklara bir bitter eli değmiş diye teşhis koymuşlardır sonra ki süreçte
Evet lilime katılıyorum cocuk benim olsa farklı olurdu
Hee hülyam o hengamede resim çekemedim tühh :kahkaha:
ben biraz daha yaşları küçükken başladım bu işlere ,fazla uğraşmadım ama yinede sabırlı değildim sen kadar
küçük bir anı
kızım çişini ilk zamanlar oturağa yapıyordu ,bir sabah kalktık falan derken bir para aramaya koyulduk babası paralarını bulamadı....
en nihayet oturağın içinde çişte yüzerken bulduk:kahkaha:
ben biraz daha yaşları küçükken başladım bu işlere ,fazla uğraşmadım ama yinede sabırlı değildim sen kadar
küçük bir anı
kızım çişini ilk zamanlar oturağa yapıyordu ,bir sabah kalktık falan derken bir para aramaya koyulduk babası paralarını bulamadı....
en nihayet oturağın içinde çişte yüzerken bulduk:kahkaha:
2. Yeğenime geçelim rauf bey!!
Canıma okudu valla cocuk cocuk deyilki benim düşmanım sanki.
1. gün yine aynı sekil yapıyorum cakmakla korkutmadim bunu hic ama insancıl davrandim gercekten bak :kahkaha: gittik tuvalete bekle bekle bekle yok cocuk sağ sola bakıyor yapmıyor bahçeye indiriyorum bi anda gözden kayboluyor bir bakıyor duvar dibinde :kahkaha::kahkaha: Bayılırdı o cocuk duvar dibine hikmetse neyse ilk gün öyle kaçıra kuçura geçti ikinci gün banyodayız bekliyorum cık dedi çıktım o bebede bütün duş jellerini yere sıkmış anam ben nerden bilem bittimi diye giriyordum bitttt dedim yallaaaaaaaaaaaahhhh totomun üstüne kafam döndü 5 10 dakka dünyada deyildim!! :kahkaha::kahkaha:
Tabi ısırdım heryerini carıl curul bi hara güre koptu evde o ayrı :kahkaha:
3. gün sen otur oraya dedi ben klozet dedi eee benim tampon girermi oraya cocuk işte neyse zor bela oturdum ne ediyim beni izliyor bende kücüğü yaptım hadi sıra sende dedim oturdu çık dedi çıktım 15 dakka sora bi carıltı koptu noluyo noluyo dedim bacaklarima yapışıyor böcek diye diye la havle bide baktim misketler fırlamış koyunmusun len bebe dedim :kahkaha: insan kendi şeyinden korkarmı yazık o korkuyla tabi 2 gün hic söylemedi bayağı zor oldu canimi cıkaardı bende bahçede örettim allhım utanmasida yok. Marketteydik alıştı sanıyordum ee bahcede duvar dibine yapıyordu tabi markettede reyona cikarda pipişini saldı cayıra mevlam kayıra personellere ne diyeceğimi sapıttım :kahkaha::kahkaha:
:cilgindans: çocuk işte ne olcak fındıgım
maceramız çok yaa
Fındığım Allah yardımcın olsun.Düşündükçe ürperirim o günleri :gidiyom:
Çok şükür canım zor dönemi atlattık sayılır..Artık söylemeye başladı oğlum ..Ablası gibi bir hafta sürdü alışması..Arada kaçırıyoruz ama o da normal sanırım..Ama çok sık gidiyoruz lazımlığa..Hepsini bir kerede yapmıyo taksit taksit:ko