Canım benim ben 14-15 kilo civarında almıştım.Doğumdan sonra yüzümde biraz şişlikler vardı.Onlarda kısa zamanda yok oldu.Eşim hep derdi doğum yapmış gibi değilsin diye.Şükürler olsun ilk bebeğim yıpratmadı beni.İNşallah ikinci bebeğimde iyi bakar bana :ask:
Sen iyi ol bebeğin iyi olsunda alınan kilolar gerçekten sorun değil.Çok yakın arkadaşım 25 kilo aldı hamileleğinde.Oğlu 2buçuk yaşında.Ancak fit bir görünüme sahip oldu ama oldu sonunda.Önemli olan bebeklerimiz.Sakin ilerleyen zamanlarda kilolarını dert etme olurmuNekadar dikkat etsende alacağın varsa yani bünyen müsaitse alırsın canım
Bebekim maşşallahın var ki aynısın sen... Sadece göbüş çıkmış birazcık... E o kadar da olsun
Önemli olan sağlıklı olmanız zaten... İnşallah hayırlısıyla, kolayca atlatırsın bu dönemi. Biz hep yanındayız
tobem iyiki linki vermissin bu konunu gormemistim cok tatlisin canim benim inan manken gibi cikmissin masallahin var canim cok guzelsin Rabbim nazardan saklasin hamilelikte cok yakismis kilo almamana da ayrica sevindim canim
Ay tobe göbüşümü ekledim deyince bende göbek bekliyorum resmi gördüm ama dedim bu önceki hali herhalde diğer sayfalara bakıp mesajları okuyunca jeton düştümaşallah valla ne göbek ne kilo fıstık gibi gözüküyorsun
maşallah canım hamileliğin pek belli olmuyo..ben şimdiye kadar 9 kilo aldım karnımda baya çıktı 4 5 gün sonra 6 aylık olacaz allahın izniyle..kıss cinsiyeti belli oldumu?