Tobe :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Tobeciğim maşallah çok yakışmış sana hamişlik allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada çok güzel bir hatunsun maaşallah diyorum

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Canım benim ben 14-15 kilo civarında almıştım.Doğumdan sonra yüzümde biraz şişlikler vardı.Onlarda kısa zamanda yok oldu.Eşim hep derdi doğum yapmış gibi değilsin diye.Şükürler olsun ilk bebeğim yıpratmadı beni.İNşallah ikinci bebeğimde iyi bakar bana :ask:

Sen iyi ol bebeğin iyi olsunda alınan kilolar gerçekten sorun değil.Çok yakın arkadaşım 25 kilo aldı hamileleğinde.Oğlu 2buçuk yaşında.Ancak fit bir görünüme sahip oldu ama oldu sonunda.Önemli olan bebeklerimiz.Sakin ilerleyen zamanlarda kilolarını dert etme olurmu :huhuu: Nekadar dikkat etsende alacağın varsa yani bünyen müsaitse alırsın canım

En son şey kilolarımı dert etmek...
Sadece doktorun önerilerine uymaya dikkat ediyorum canım. Şimdiden 5 kilo almış halim bu.
Ekmeği çok yeme dedi bend e meyve sebze ve süt ürünlerini çok tüketiyorum.Sadece ekmeği az tüketiyorum ama onuda tüketiyorum nihayetinde.
yoksa bu halim kilolarımı dert ettiğimden göbüşümün çıkmamış hali diye düşünmeyin:)
Aksinme bebeğime faydalı oalcak şeyleri tüketiyorum daha fazla...
Onun sağlığı benim için çok önemli...:huhuu:

Ben aşığım ona yaaaa....
Kocamı unuttum gece bir ara uyandığımda söylenip duruyordu eşim:
Yaaa kilo aldım hatun beni takmıyor. Öpüp duruyormuş ben onu öpmüyormuşum uykum çok ağır oldu benim psikolojim değişeceğine kocamınki değişti:)

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Tobeciğim maşallah çok yakışmış sana hamişlik allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada çok güzel bir hatunsun maaşallah diyorum

Güzel yürekli şilammm Teşekkür ederim Allah razı olsun canım....

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
tobem iyiki linki vermissin bu konunu gormemistim cok tatlisin canim benim inan manken gibi cikmissin masallahin var canim cok guzelsin Rabbim nazardan saklasin hamilelikte cok yakismis kilo almamana da ayrica sevindim canim

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Bebekim maşşallahın var ki aynısın sen... Sadece göbüş çıkmış birazcık... E o kadar da olsun :cokkomik:

Önemli olan sağlıklı olmanız zaten... İnşallah hayırlısıyla, kolayca atlatırsın bu dönemi. Biz hep yanındayız

Sen benim kardeşim gibisin cimcimeeeeemmm...

Dualrın inş. kabul olur hem bana hem kendin için Rabbinden dilediğin tüm duaların saf ve temiz kalpli kardeşim benim bend e senin yanındayım her zaman unutma bunu....:huhuu:

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
tobem iyiki linki vermissin bu konunu gormemistim cok tatlisin canim benim inan manken gibi cikmissin masallahin var canim cok guzelsin Rabbim nazardan saklasin hamilelikte cok yakismis kilo almamana da ayrica sevindim canim

Sağol canım çok teşekkür ederim.

Aslında link vermek iyi oluyor canım herkes her zaman yakalayamıyor bu konuları:)
bundan sonra hep link vericem tobede paylaştığım resimlere..
Seninde unutmam hayatımmm....

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.407
Ay tobe göbüşümü ekledim deyince bende göbek bekliyorum resmi gördüm ama dedim bu önceki hali herhalde diğer sayfalara bakıp mesajları okuyunca jeton düştü :cokkomik: maşallah valla ne göbek ne kilo fıstık gibi gözüküyorsun

M

madesam

Misafir
canım ben de yeni gördüm hadi bakalım hayırlısıyla al bebeğini kucağına:) resim eklediğinde beni de unutma:)

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ay tobe göbüşümü ekledim deyince bende göbek bekliyorum resmi gördüm ama dedim bu önceki hali herhalde diğer sayfalara bakıp mesajları okuyunca jeton düştü :cokkomik: maşallah valla ne göbek ne kilo fıstık gibi gözüküyorsun

Evet benimde göbüşüm okadar canım yaaaa:D
Tşk ederim canım eksik olma:)

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
maşallah canım hamileliğin pek belli olmuyo..ben şimdiye kadar 9 kilo aldım karnımda baya çıktı 4 5 gün sonra 6 aylık olacaz allahın izniyle..kıss cinsiyeti belli oldumu?

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
maşallah canım hamileliğin pek belli olmuyo..ben şimdiye kadar 9 kilo aldım karnımda baya çıktı 4 5 gün sonra 6 aylık olacaz allahın izniyle..kıss cinsiyeti belli oldumu?

bizim cinsiyetimizde belli değil henüz canımm yaa bakalım özele gideceğiz onuda buradan paylaşırım belli olunca:)

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
hadi bakalım zaten cinsiyeti dört aylıken söylüyorlar..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
ben doktorumun muayenesine 4,5 aylıkken gitmiştim o ay biraz geç gittim o zaman öğrendim..cinsiyeti tam olarak dört aylıkken belli oluyo canım..

OP
T

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
ben doktorumun muayenesine 4,5 aylıkken gitmiştim o ay biraz geç gittim o zaman öğrendim..cinsiyeti tam olarak dört aylıkken belli oluyo canım..

12 haftalıkken bile öğrenen varmış canım yaa ben de saklayacak bizim ufaklık diye endişe ediyorum.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
4 boyutlu ultrasyonsa iyi gösterir canım..bizmki öyleydi..yenisinden yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar