Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Günlük seni unutmuşBen geldim....
Günlük seni unutmuşBen geldim....
Allah kabul etsin canımSabah 30 dk elenicigimden sporumu yaptım...bugün ilk orucuma başladım inşallah kolaylıkla gecer
Az daha gelmeseydim unutacaktı zatenGünlük seni unutmuş
Allah razı olsun pazartesi günü dörde kadar dersim var okulda zor olur diye bir de ilk tutmaya başlayacağım için o yüzden cesaret edemedim bugün erken geliyordum okuldanAllah kabul etsin canım
Pazartesi perşembe yapsaydın
Kız oruçlu spor yapmasaydın başın neyin döner
Rabbim kabul etsin inşallahÇok şükür orucum rahat geçti Çok etkilenmedim biraz akşama doğru hafif bir baş ağrısı oldu ama iyiydim çok şükür gün içinde yarın bir ara vereceğim inşallah Perşembe günü tekrar oruç tutmaya niyetim var Allah kabul etsin
Geçmiş olsun canım eşimde aynı şekilde saçlarının arasında egzama var şimdi yeni şampuan verdi doktor.Kafamda egzama var ve ne kadar ilaç da kullansam şampuanda kullansam geçmedi bir türlü o yüzden dün gece eşim sıfıra vurdu makinayla çok kötüymüş saçlarimin dipleri parça parça her yerleri kıpkırmızı olmuş yaralar olmuş
Yaaa vurmasaydın keşkeKafamda egzama var ve ne kadar ilaç da kullansam şampuanda kullansam geçmedi bir türlü o yüzden dün gece eşim sıfıra vurdu makinayla çok kötüymüş saçlarimin dipleri parça parça her yerleri kıpkırmızı olmuş yaralar olmuş
Hayatımda İlk defa oldu sanırım çocukluğumda falan yapmadılar sanırım...garip bir his kafama viks sürmüşler zehir sürekli hava alıyor böyle serinlik var... Eşimin kel saçı yok hep diyordu ki kafam üşüyor kafa nasil üşür diyordum yani ne olduğunu şimdi anladımYaaa vurmasaydın keşke
Yediklerine dikkat et
Kuru dut suyu kaynat sür
Dut kuruşunu denicem sağol cicimYaaa vurmasaydın keşke
Yediklerine dikkat et
Kuru dut suyu kaynat sür
Şampuanımız var onun için ama saçlarım benim kalın telli çok etkisini göremedim şimdi İnşallah kökten bir tedavi olacak cildiye doktoruna da gideceğim bir göstereceğim şifa Allah'tan İnşallah verdikleri ilaç işe yararGeçmiş olsun canım eşimde aynı şekilde saçlarının arasında egzama var şimdi yeni şampuan verdi doktor.
Öncelikli yediklerini gözden geçirŞampuanımız var onun için ama saçlarım benim kalın telli çok etkisini göremedim şimdi İnşallah kökten bir tedavi olacak cildiye doktoruna da gideceğim bir göstereceğim şifa Allah'tan İnşallah verdikleri ilaç işe yarar
Uzaması geç olmaz mıHayatımda İlk defa oldu sanırım çocukluğumda falan yapmadılar sanırım...garip bir his kafama viks sürmüşler zehir sürekli hava alıyor böyle serinlik var... Eşimin kel saçı yok hep diyordu ki kafam üşüyor kafa nasil üşür diyordum yani ne olduğunu şimdi anladım
Gecmis olsun canim kafam yara icinde benimde yaniyor artık,sac kestirmekte çözüm degil malesef,keterol diye şampuan var al dene derim eczaneden,Kafamda egzama var ve ne kadar ilaç da kullansam şampuanda kullansam geçmedi bir türlü o yüzden dün gece eşim sıfıra vurdu makinayla çok kötüymüş saçlarimin dipleri parça parça her yerleri kıpkırmızı olmuş yaralar olmuş
Yok canım öyle bir şey sadece cuma günü tek tululma Z ya perşembe cuma ya da cuma cumartesi tutmak gerekiyorRabbim kabul etsin inşallah
Örtmenim pazartesi perşembe tek gün tutuluyor diyorlar
Diğer günler çift olurmuş ne diyon bu konuda
Acılı ekşili yiyorum onun etkisi olur mu bilmem Nescafe ya da normal kahve ile hiç aram yok içmemÖncelikli yediklerini gözden geçir
Nescafe içiyor musun o da çok yapıyor
Geç olsun da güç olmasın ya nasılsa kapalıyım evdekiler alıştı pilateste de bandana takıyorumUzaması geç olmaz mı
Saçı kestirdim ki ilaçlar kremler daha çabuk etki etsin.bu katranlı şampuan hiç duymamıştım de bakayım sağ olGecmis olsun canim kafam yara icinde benimde yaniyor artık,sac kestirmekte çözüm degil malesef,keterol diye şampuan var al dene derim eczaneden,
Birde katranlı sampuan kullancaksın aktardan