eşim beni çok seviyor ama birlikte olmuyor nedeni nedir
birsamım güzel bir konu sağol canım
ducks olmayan neki canım?
gerçi bazen bende olmuyor dediğim oluyor helede son 2 haftadır:aglayan:
:kizdim: kaynana,elti ve görümce yetmezmi :bitter:
hepside micanını sıktıkları zaman gel buraya anlat ben dinlerim
sevgili hanımefendi benim sorunlarım var ama bunu eşimle halledemiyoruz çünkü doktora gitmiyorbeni çok sevdigini söylüyor gezmeye götürüyor yeni çıkan sevgililer gibiyiz 1 sene çıktık evlendik şimdi 4 senedir evliyiz bu benim 2ci evliligim eşiminde ilk bana güzel sözlerin engüzelini söyler öper sever tek sorunumuz cinsel yaşamımız olmaması ayda 1 kez bazende 2ayda bir ben çok zorlarsam oluyor ona dokundugumda yatıp uyumamı söylüyor şimdide 4 aylık hamileyim hamile olalı bir kez birlikte olduk ben 38 oda 43 yaşında beni bazen travesti barlarına götürüyor acaba onlara ilgisimi var çünkü cinselliginde bir proplem olacagını sanmıyorum ilk eşimdende eşcinsel oldugu için ayrıldım am onunla evliyken bile cinsel yaşamımız iyiydi bu eşimde ne sorun var başka birimi var yoksa hayatında bana yardımcı olursanız sevinirim.
sevgili hanımefendi benim sorunlarım var ama bunu eşimle halledemiyoruz çünkü doktora gitmiyorbeni çok sevdigini söylüyor gezmeye götürüyor yeni çıkan sevgililer gibiyiz 1 sene çıktık evlendik şimdi 4 senedir evliyiz bu benim 2ci evliligim eşiminde ilk bana güzel sözlerin engüzelini söyler öper sever tek sorunumuz cinsel yaşamımız olmaması ayda 1 kez bazende 2ayda bir ben çok zorlarsam oluyor ona dokundugumda yatıp uyumamı söylüyor şimdide 4 aylık hamileyim hamile olalı bir kez birlikte olduk ben 38 oda 43 yaşında beni bazen travesti barlarına götürüyor acaba onlara ilgisimi var çünkü cinselliginde bir proplem olacagını sanmıyorum ilk eşimdende eşcinsel oldugu için ayrıldım am onunla evliyken bile cinsel yaşamımız iyiydi bu eşimde ne sorun var başka birimi var yoksa hayatında bana yardımcı olursanız sevinirim.
durum o kadar vahim yanisağol canım anlattıkca kafayı garanti yersin
Birsamcım öncelikle bu konu için teşekkürler.:gulcicek:
Aslında konuma depresyon demek ne kadar doğru birşeydir bilemeyeceğim; ama ben bu kadar pozitif olmama rağmen eşimin de bir o kadar bazı konularda negatif olması beni üzüyor. Sanki onun için birşey yapamayacakmışım gibi düşünüyorum. Onu mutsuz görmek beni de mutsuz ediyor dolayısıyla
cnm benim eşim de öle malsef.insan alışkanlıklarını özelliklede düşüncelerinde adeta kalıplaşan alışkanlıklarını kolay kolay bırakamıyor.sen de eşine sıkmadan baskı yapmadan bu şekilde olumsuz düşündüğü sürece mutsuz olmaya devam edeceğini onu bmle görünce senin de mutsuz olduğunu söle.benim eşimde baya bi değişim oldu ilk evlendiğimiz zamana oranla inş senin eşinde zamanla pozitif düşünmeyi öğrenecektir
Canım benim çok teşekkürler cevabın için.
Umarım benim eşimde de değişim olur canım. Bir denemeye başlayayım, sonuçları yazarım.:gulegule:
Birsamcım öncelikle bu konu için teşekkürler.:gulcicek:
Aslında konuma depresyon demek ne kadar doğru birşeydir bilemeyeceğim; ama ben bu kadar pozitif olmama rağmen eşimin de bir o kadar bazı konularda negatif olması beni üzüyor. Sanki onun için birşey yapamayacakmışım gibi düşünüyorum. Onu mutsuz görmek beni de mutsuz ediyor dolayısıyla
evlilikte eşler hep problemmi acaba? yada neden evlendikten sonra değişiyorlar anlamam.yada bizmi çok şey istiyoruz ben 2 senedir çözemedimlmaz:
lmaz: