Spor yoktu tamam tamam evdeki eşyaların yerlerini değiştirdim salonu komple ittir kaktır yer sildim makine açtım merdive inip çıktım ev sporuYapınca hemen etiketle sporunu hatırla zorla kendini
Spor yoktu tamam tamam evdeki eşyaların yerlerini değiştirdim salonu komple ittir kaktır yer sildim makine açtım merdive inip çıktım ev sporuYapınca hemen etiketle sporunu hatırla zorla kendini
oyy kıyamamÇok yakiyormus hemşire öyle dedi bide görsen yuruyemiyom çok acıyor diye kucakta çıkıyor merdiveni felan gülmekten ölüyorum dün küçük şemsiye almıştım onla yürüyor nene gibi
Ya senle yine morti olacaz bak görEvet döndüm canım .... tam döndüm ... fır döndüm ... pir döndüm ...
dönmeden döndüm diyip uğraştırmayı da uğraşmayı da sevmiyorum ... dibine kadar döndüğümü hissettim de döndüm
Haedelim Zeykuşum
Ettim sporum yokmuş Cuma günü
Spor yoktu tamam tamam evdeki eşyaların yerlerini değiştirdim salonu komple ittir kaktır yer sildim makine açtım merdive inip çıktım ev sporu
Tebrikler canımGünaydınlar sabahlarınız hayırlı nurlu olsun inşallah
Bugün itibariyle listeli diyetime uymaya çalışacağım en azından örnek olacakk:
key: hangisi tutarsa
Kilomuda bildireyim şuraya
Cuma 79.0
Pazartesi 77.8----->>>
@Elalis
@Ausencia_
@Miu
@Melegim22
@MaliPina
@igdedali
@hippotalamus
@Floweroflife
yorma kendini sabahın bu saatinde maliigidem leslimi yapim ben ya da oryantal mi yapsam ne yapsam![]()
hade kaçtım ben
Kuzum yaaaoyy kıyamam
yakar doğrudur,neyse bidaha hasta olursun dikkat et diyince daha ciddiye alır seni inşallah
canı acıyıncada azcık naz niyaz oluyo tabi annesi napsınlar
oğlum daha 5-6 yaşlarındaydı,sinüzit olmuş,doktor antibiyotik verdi, başı ağrıyor gözler olmuş kan çanağı,yatakta ağlıyor,bende ananesiyle başındayım,hem ağlıyo hemde diyoki
benim yüzümden uykusuz kaldınız,ben istermiyim böyle olsun,kurban olduğum yavrum meğer ağrıdan değil bizi uykusuz bıraktığından ağlıyomuş,içliydi hemde çok içli,eritti içimin yağlarını koyverdim bende muslukları açtım,hem sarıldım hem ağladım
evlatlar aslında annelerine çok düşkün içten bağlılar,heleki küçükken,hepsi rabbime emanet
yorma kendini sabahın bu saatinde malii
İnşallah canim yuzugum iz yapti siskinlikten.niye boyle oldum kiCnm seninde artın fazlacumaya kalmaz inş..
Vallahi 1 yedim inanmıo yaaaaşahane olmuş bee @Güz gülümmmmmmmm
ben 1 dedim sen iki yemişsin belki ondandır heee
pazartesi eksisi candır
cumaya kadar çoktan eksiye geçecek minnoş artının sebebi neydi acaba hafta sonu ?
not aldım kajum
60 gelmeden kaaaaaaaaaaaaaçççç bernaaaaaaaaaaaaa ...koşaraaaaaaaaak uzaklaaaaaaaaaaaaaaaş
not aldım .
valla burdan bi @masumm dan eminim , yapıyor yazıyor da ..seni etiketlemiyor galiba
tabi ki de hileci miu nun ta kendisi
Ya senle yine morti olacaz bak gör
Cuma: 76@igdedali benim 76.6 ama wc ye kaç gündür çıkamıyorum ondan .vaktim yoktu bekleyecek dünkü incir işe yaradı Allahtan yarın muhtemelen daha iyi olur.
Günaydınlar
Gece nerem açık kaldıysa artık erken doğum yapıyordum
Hatta emziriyordum da
32. Haftada hem de
Tartımu vereyim @Ausencia_ @Miu @MaliPina
Cuma 101.4
Pazartesi 102,1
Fark +700
Kesin sütyen farklıdır o bol valenli yoksa neden olsun kaçak göcek midene giren bişey olmadı 1 tanecik köfte de yapmaz herhalde canımı sıkmicam o sebeple cumayı baz alıcam canlarım
daktırım her gün menü her gün spor. Cumaya kadan durma sakın@igdedali benim 76.6 ama wc ye kaç gündür çıkamıyorum ondan .vaktim yoktu bekleyecek dünkü incir işe yaradı Allahtan yarın muhtemelen daha iyi olur.
Miu başlattısporda asla ip çıktı mertlik bozulduuu
diyette alırım anahtarını ... hele bi ödemleri atalım zor yerlere gelelim
Vallahi 1 yedim inanmıo yaaaa
Eveeettt Bi menü patlatayım @MaliPina @Ausencia_
10.30
Haşlanmış yumurta peynir damatiiisss kz biber zeytin salatalık 2 tanecik mercimeklş köfte (austan özel izinli yidim)
16.00
Tavuk az salata ayran
Su 3 lt olur 2 lt
Spor yarım saat eliptik 120 puaann @23Zeyno