Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Çok yakiyormus hemşire öyle dedi bide görsen yuruyemiyom çok acıyor diye kucakta çıkıyor merdiveni felan gülmekten ölüyorum dün küçük şemsiye almıştım onla yürüyor nene gibi:kopkop:
oyy kıyamam
yakar doğrudur,neyse bidaha hasta olursun dikkat et diyince daha ciddiye alır seni inşallah
canı acıyıncada azcık naz niyaz oluyo tabi annesi napsınlar:ninni:

oğlum daha 5-6 yaşlarındaydı,sinüzit olmuş,doktor antibiyotik verdi, başı ağrıyor gözler olmuş kan çanağı,yatakta ağlıyor,bende ananesiyle başındayım,hem ağlıyo hemde diyoki
benim yüzümden uykusuz kaldınız,ben istermiyim böyle olsun,kurban olduğum yavrum meğer ağrıdan değil bizi uykusuz bıraktığından ağlıyomuş,içliydi hemde çok içli,eritti içimin yağlarını koyverdim bende muslukları açtım,hem sarıldım hem ağladım:kaalp:

evlatlar aslında annelerine çok düşkün içten bağlılar,heleki küçükken,hepsi rabbime emanet :ninni:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
oyy kıyamam
yakar doğrudur,neyse bidaha hasta olursun dikkat et diyince daha ciddiye alır seni inşallah
canı acıyıncada azcık naz niyaz oluyo tabi annesi napsınlar:ninni:

oğlum daha 5-6 yaşlarındaydı,sinüzit olmuş,doktor antibiyotik verdi, başı ağrıyor gözler olmuş kan çanağı,yatakta ağlıyor,bende ananesiyle başındayım,hem ağlıyo hemde diyoki
benim yüzümden uykusuz kaldınız,ben istermiyim böyle olsun,kurban olduğum yavrum meğer ağrıdan değil bizi uykusuz bıraktığından ağlıyomuş,içliydi hemde çok içli,eritti içimin yağlarını koyverdim bende muslukları açtım,hem sarıldım hem ağladım:kaalp:

evlatlar aslında annelerine çok düşkün içten bağlılar,heleki küçükken,hepsi rabbime emanet :ninni:
Kuzum yaaa :kopkop:benimkide diyorki iğne yaptilarya ondan agliyom anne diye

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
şahane olmuş bee @Güz gülümmmmmmmm:mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:

ben 1 dedim sen iki yemişsin belki ondandır heee:ajan::ajan::ajan:

:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

pazartesi eksisi candır :asikk:

cumaya kadar çoktan eksiye geçecek minnoş artının sebebi neydi acaba hafta sonu ?

not aldım kajum :harika:

60 gelmeden kaaaaaaaaaaaaaçççç bernaaaaaaaaaaaaa ...koşaraaaaaaaaak uzaklaaaaaaaaaaaaaaaş

not aldım .

valla burdan bi @masumm dan eminim , yapıyor yazıyor da ..seni etiketlemiyor galiba :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

tabi ki de hileci miu nun ta kendisi :para:
Vallahi 1 yedim inanmıo yaaaa

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Günaydınlar :huri:
Gece nerem açık kaldıysa artık erken doğum yapıyordum :düsün:
Hatta emziriyordum da :ninni:
32. Haftada hem de :teyzos:

oy kuzum kıyamammmmmmmmmmmm:ninni:

Tartımu vereyim @Ausencia_ @Miu @MaliPina
Cuma 101.4
Pazartesi 102,1
Fark +700
Kesin sütyen farklıdır o bol valenli yoksa neden olsun kaçak göcek midene giren bişey olmadı 1 tanecik köfte de yapmaz herhalde canımı sıkmicam o sebeple cumayı baz alıcam canlarım :kalp:

kız ben anlamam artı var mı var sus bakıyım

military-trained-cats-save-a-fel.jpg

cumaya güzel bir eksi gelecek işte o kadar :silakonda:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
@igdedali benim 76.6 ama wc ye kaç gündür çıkamıyorum ondan .vaktim yoktu bekleyecek dünkü incir işe yaradı Allahtan yarın muhtemelen daha iyi olur.
daktırım her gün menü her gün spor. Cumaya kadan durma sakın:gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle::gelbenimle:

sporda asla ip çıktı mertlik bozulduuu:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

diyette alırım anahtarını ... hele bi ödemleri atalım zor yerlere gelelim :interest:
Miu başlattı:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
O zamana bitiririm ben yeeeaaaa:interest:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Vallahi 1 yedim inanmıo yaaaa

Eveeettt Bi menü patlatayım @MaliPina @Ausencia_
10.30
Haşlanmış yumurta peynir damatiiisss kz biber zeytin salatalık 2 tanecik mercimeklş köfte (austan özel izinli yidim)
16.00
Tavuk az salata ayran
Su 3 lt olur 2 lt
Spor yarım saat eliptik 120 puaann @23Zeyno

2 tanecik olan salata mı canım ?
ben mercimek sandım ... okuduğum menüleri unutmam çünkü :heyecan::heyecan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar