@hippotalamus yarım kalan mortimmm

cumaya kadar eksi 2 işini görürmü meleemOlur çünku bende bı hayli kilo aldım geldimama en az -1 lik morti istiyorum
bugün tartılmadım tartılmiim yarın tartilayim artıkmiram hangi yöntemle zayıflarsan zayıfla,kalıcı olacağına inandığın yönteme başla.öyle ki yaptıkların diyet değil,artık senin yaşam şeklin olsun.yapabileceğine inanıyorum.
listelerin için de diğer kaptanlardan bi ışık bekliyorum.bana o listeler çok ters.hayatımda o kadar yemedim bentama derlerse başla ama hergün tartılarak devam edelim.cuma günü kötü süpriz olmasın.
su bol kaptanim spor biraz sonra yapılacak yemek yiyom simdiseferoğullarım sporlar yapılıyor değilmi canlarım@saydin78 ♥
bol bol da su içmeyi ihmal etmiyoruz
@pempikzx ♥
@Whiteblacklife ♥
@D3S1R3 ♥
@Mimu88 ♥
@masumm ♥
@Ausencia_ ♥
@matematik61 ♥
@Portakal Sulu Ordek ♥
@cileklidonut ♥
@hippotalamus ♥
yeşil vadiyi hayal edip ona göre spor yapın emi
size şarkı armağan ediyorum
süpersin pembiksu bol kaptanim spor biraz sonra yapılacak yemek yiyom simdi
Lannn buu nee guru guru biii galpppp insann öper azcikk
Şöyle yalana yalanaa
Yok gerdirince geçmiyor benimKramp giren bacağının ayağını gerdir cnm geçiyo hemen..
yok yok,bu listelere başlarsan eğer kilo durumun ne alemde diye günlük takip edelim diyorum.anlıyorum ki elinde liste olması fikri seni motive ediyor.başla istersen bakalım sen de neler olacak? eğer kilo verememe ya da sabit kalırsan tartı gününe kadar değişiklik yaparız listende.bugün tartılmadım tartılmiim yarın tartilayim artık
6 dan sonra yaparım kaptanimsüpersin pembik
yemekten hemen sonra yapma sporunu, öperim
yemem onları merak etme yerine yeşl çay yada kayısı çayı içerim..yok yok,bu listelere başlarsan eğer kilo durumun ne alemde diye günlük takip edelim diyorum.anlıyorum ki elinde liste olması fikri seni motive ediyor.başla istersen bakalım sen de neler olacak? eğer kilo verememe ya da sabit kalırsan tartı gününe kadar değişiklik yaparız listende.
ama akşam meyvelerini yeme bari yaa
at dipfrize.yemeden yarım saat önceçıkar taptaze dururyemem onları merak etme yerine yeşl çay yada kayısı çayı içerim..
şu tam tahıllı ekmeği bayatlatmadan nasıl saklarım fikrin varmı canım..
teşekkür ederim meleği bana verdiğin için kaptişim
Ahhh ve aus ne şartlar altında giriyorum buraya miu biliyor konuşurken bile net çekmiyor telefon evden internet tek balkonda çekiyor yada mutfağın tek bir köşesinden yani buraya yazarken ya balkondayim yada mutfağın o köşesinde rezillik yani bu ara az gelmemin en büyük sebebi de bu zaten önceden balkon da rahatdi şimdi bı taraflarimda buz donuyor
@Ausencia_ kaptanım cuma buydu...
aus nettin kuzum,3 öğün meyve vermiş ablaakşam yemeğinden sonra ara olarak vermiş bide
yok yok yemesin benimkiler ,öyle alışmasınlar
seferoğullarım sporlar yapılıyor değilmi canlarım@saydin78 ♥
bol bol da su içmeyi ihmal etmiyoruz
@pempikzx ♥
@Whiteblacklife ♥
@D3S1R3 ♥
@Mimu88 ♥
@masumm ♥
@Ausencia_ ♥
@matematik61 ♥
@Portakal Sulu Ordek ♥
@cileklidonut ♥
@hippotalamus ♥
yeşil vadiyi hayal edip ona göre spor yapın emi
size şarkı armağan ediyorum
tamamdır tek tek poşetlesem daha çabuk çözünür sanırım çok teşekkürler kaptanların gülüat dipfrize.yemeden yarım saat önceçıkar taptaze durur
sen de sağol canım benimtamamdır tek tek poşetlesem daha çabuk çözünür sanırım çok teşekkürler kaptanların gülü
İzmirde hava nasıl?
tek tek daha iyi olur tabi.istersen 10 saniye kızartma makinesinde bile çözdürebilirsintamamdır tek tek poşetlesem daha çabuk çözünür sanırım çok teşekkürler kaptanların gülü
İzmirde hava nasıl?
Sen nerdesindesen de sağol canım benim
izmir mibilmem iyidir inşallah
olsa dükkan senintek tek daha iyi olur tabi.istersen 10 saniye kızartma makinesinde bile çözdürebilirsin
vay anasını rabbim ne metalar yaratmışEvet xanım aynı liste ile günde 3 meyve
Sonuncusu 8-9 gibi akşam .. süt ya da yoğurtla.
Her hafta 1 kilo tık tııık ...
Ama şimdi veremeyebilirim çünkü metanın içine gaita
kısaca marmaraSen nerdesinde