Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Kullanıyorum Begüşüm
Daha iyiyim.
Buna ihtiyacım varmış. İlaç değil de kontroller yoruyor. Dün mesela çok yorgun hissettim kendimi
Ama geçecek...
Eksik olma be:kanka::kanka::kanka:

bazen insan ihtiyaç duyuyor o hapa,6 ay kadar bende kullandım,dünya varmış dedim,reklamlar çıkınca duygusala bağlayıp ağlamaya başlıyodum,saçma sapan bi haldeydim,hala o zaman yaptıklarımı hatırlayınca duygusala bağlayıp çeşmeleri açıyorum,neyse öyle işte....

tabikide geçecek, en kısa zamanda kendini çok iyi hissedeceksin :kanka:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
anlaşaıldı kaptanım
tavuk köftesi değilde bi arkadaş tavuk göğsünü markette incecik kestiriyodu,baharat kattırıyodu sonra bi lokma yağda teflon tavada cız-bız bikaç dakika pişrip kızartıyodu,ben onu çok seviyodum,çarşamba perşembe akşamları sebze yapıp yanında 1 parça ondan yesem diyorum hem pratik hem lezlettli
Tabii ki yiyebilirsin Begüş
Kafana göre artık fırında olur, tavada olur...
Damak tadına göre yap. Accık yağa tuza dikkat et. Kasmaya gerek yok. Sadece akşam yemekten sonrasına dikkat edelim. O hepimizde sıkıntı. Hala daha her akşam bi açıp bakıyorum dolaba ne var ne yok
Neyse ki bişey yok:165:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
:selam::selam::selam:
buna çok sevindim,normalde tavuğu çok severim ama hormonundan ötürü yemek istemiyodum ama kilo verene kadar yiycem mecbur,sonra bırakırım nolcak ki:selam:
Ben de çok sık almıyorum.zaten tadı da yavan oluyo.köy tavuğu bulsak ne güzel olur.köy tavuğu diye satılanlar bile hindi kadar büyük oluyo:(

igdedali

Tepki
19.308
bazen insan ihtiyaç duyuyor o hapa,6 ay kadar bende kullandım,dünya varmış dedim,reklamlar çıkınca duygusala bağlayıp ağlamaya başlıyodum,saçma sapan bi haldeydim,hala o zaman yaptıklarımı hatırlayınca duygusala bağlayıp çeşmeleri açıyorum,neyse öyle işte....

tabikide geçecek, en kısa zamanda kendini çok iyi hissedeceksin :kanka:
Bu ara ben de o nöbetlerdeyim. Dün doktorum nerede ne zaman ağlamak istersen bastırma dedi. . Geliyor çünkü bi süredir, tutuyordum...
Aha bugün daha otobüste işe gelirken hüngür hüngür... Sorsan şu sebep diyemem mesela.

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
ördekim 50 squatı neden 500 egzersizden ayrı yazdın:düsün:
550 egzersiz desek daha iyi olmaz mı?
yürüyüşün 150 puan egzersizin 100 puan,toplamdada 250 puan eder:artist:

Öyle yapayım bundan sonra canımcım:kanka:

Ben de kapı ağzında kocamla muhabbet ederken kahveyi taşırdım:dislek:

Sanırım sana aşığım:gülegüle:

:heyecan::heyecan:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
ben doktorların çok teknik konuştuklarını düşünüyorum.misal bana seneler önce doktorum küçük küçük 5 6 tane miyomlarım olduğunu söylemişti.ben de o ara soğan kürü yapmıştım kist için 4 5 ay kadar.bikaç ay sonra da tekrar doktora gittiğimde bi tane miyomun var demişti ki ben bana söylenen bişeyi asla unutmam.ama dedim doktor bey siz 5 6 tane demiştiniz dedim.yok sadece bi tane var dedi.soğan suyu kürü yaptım ondan kaybolmuş olabilir mi dedim.miyomlar kaybolmaz imkansız falan filan demişti.doktorların her dediğini de şeyapmamak lazım diye düşünüyorum.teknik bilgiden öteye pek geçmiyolar sanırım

Mali Dr lar alternatif tıp tan yana değiller pek ben Pko iken 70 80 gün idi Regli araligim ve ben civanpercemi içtim çok düzene girdi ama Dr hayır olmaz öyle şey demişti kabul etmiyorlar

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Tabii ki yiyebilirsin Begüş
Kafana göre artık fırında olur, tavada olur...
Damak tadına göre yap. Accık yağa tuza dikkat et. Kasmaya gerek yok. Sadece akşam yemekten sonrasına dikkat edelim. O hepimizde sıkıntı. Hala daha her akşam bi açıp bakıyorum dolaba ne var ne yok
Neyse ki bişey yok:165:

yemekten sonrası en tehlikeli saatler :skandal:benide mafeden o:sopa:
ama akşam yemeğini güçlü yersem eminim kendimi tutabilicem
akşam az yiyenler nasıl durabiliyo öyle anlamıyorum:düsün: hele bide spor yapıyolar ben bayılırım hertalde:bayilacam:

igdedali

Tepki
19.308
yemekten sonrası en tehlikeli saatler :skandal:benide mafeden o:sopa:
ama akşam yemeğini güçlü yersem eminim kendimi tutabilicem
akşam az yiyenler nasıl durabiliyo öyle anlamıyorum:düsün: hele bide spor yapıyolar ben bayılırım hertalde:bayilacam:
Alışılıyor Begüş ya.
Ben hala o eşiği aşamadım ama biliyorum bi süre sonra aklına gelmiyor insanın. Hatta bişey yiyince rahatsız ediyor gece filan

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Mali Dr lar alternatif tıp tan yana değiller pek ben Pko iken 70 80 gün idi Regli araligim ve ben civanpercemi içtim çok düzene girdi ama Dr hayır olmaz öyle şey demişti kabul etmiyorlar
nasıl olmaz yaaa
hormonları düzene koymuş olamaz mı,sonuçta ilaçların yaptığı şeyde o
böyle doktorlara kızıyorum :sopa:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
ben doktorların çok teknik konuştuklarını düşünüyorum.misal bana seneler önce doktorum küçük küçük 5 6 tane miyomlarım olduğunu söylemişti.ben de o ara soğan kürü yapmıştım kist için 4 5 ay kadar.bikaç ay sonra da tekrar doktora gittiğimde bi tane miyomun var demişti ki ben bana söylenen bişeyi asla unutmam.ama dedim doktor bey siz 5 6 tane demiştiniz dedim.yok sadece bi tane var dedi.soğan suyu kürü yaptım ondan kaybolmuş olabilir mi dedim.miyomlar kaybolmaz imkansız falan filan demişti.doktorların her dediğini de şeyapmamak lazım diye düşünüyorum.teknik bilgiden öteye pek geçmiyolar sanırım
Aynen malim sen sağlıklı beslen vücudun temizlensin gerisi boş diye düşünüyorumm ;)

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
evet ben doktorum benden iyi mi bilicen modundalar. ot mot işlerine bıyık altından gülüyolar sadece:kötü:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar