Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
Ya Cuma cuma şuradan koptum ya kendime kızıyorum
Feriştahlarımın coşkusunu paylaşamadım
ya saçmalamaaaaaaaaaaaaaaaa
sen zaten hep burdasın 1 cumacık geç geldiysen nollllmuşşşşşşşşşşşş:mavis:
@MaliPina
Dedeye sahip çıkalım
:heyecan:
Her hafta birimizin takımına gitsin miu, her ay başla evladına giden kaynana gibi,başı boş bırakınca kilo alacak
:korktum:

salıver ulen küçük enişteyi :165:

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Cuma 76.9
Ptesi 76.100
Cuma 76.
Fark -900
Resmen ptesiden buyana hic verememismya ama odem o biliyom cunku ellerim sis neyse eksiye bakalim biz :heyecan::heyecan:
:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::hopp::hopp::hopp::hopp:

Ben de kilo bildireyim
Geçen hafta 55.9
Bu hafta 55.0
Fark: 0.9
Yüzde: 1.61

@igdedali

@Nefs mortim bu hafta mortisiz rakamım bu, bakta geleceğini gör :artist:

Geçen hafta 76.4
bu hafta 76
Üzgünüm haftaya 1 kilo ve üstü hedefim olmazsa furun beni

60.3 kaptanım. -700

Geçmiş yapıyodum dayanamadım yazıcam kilomu :danscıkiz:

Geçen hafta: 65.7

Cuma: 64.4

Fark: - 1.3

% 1.98

:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.1
Bu hafta 77.5
Fark -600
:(:(

Kilomu bildireyim
Geçen cuma:65.3
P.tesi:66
Bugün:64 .9
Fark:400
Yüzde:0.61
@hippotalamus @igdedali
Tum takim arkadaslarimdan özür dilerim % 1 altı geldiğim için :( malesef yol ödemi anca bu kadar oldurabildim :(

Ben de kilo şettireyim:dislek::dislek:
Geçen cuma:65,5
Bu cuma:64,6
Fark:-900 gr
Yüzde: 1,37

@Ausencia_

Tebrikler:danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz:
Selamlar ....:bengeldim::bengeldim:

Hayırlı Cumalar herkese :kaalp::kalp::kaalp:

Güzel tartı bildirimleri gelmiştir inşallah ..gelmedi ise de sorun yok ... Bundan sonra gelecek :para:

Geçmişi okuyaacağım ama önce iki kelam lafım var ...

Gece çok kolum ağrıdı ... Ağrıdan uyuyamadım ..Çoluk çocuk bebek olmasa acilde soluğu alacaktım ... Hala da ağrıyor .. Öğleden sonra dr a gideceğim muhtemelen .

Kalbim daralıyor ...

Çünkü bir öküz gibi yedim ... Doğumdan sonra bana her ne oldu ise (sütümü çoğaltma çabaları özellikle) 71 kilo iken 77 lere çıktım ... Oysa hiç mütevazi olamayacağım , bu işin kitabını yazabilirim .. Sayfalarca makale okuyup vakti zamanında emziren annelere sağlıklı beslenip kilo verebileceklerini , aynı zamanda sütlerini arttırabileceklerini yazan ben ...
Şimdi karbon çukurunda dans ediyorum ...

Neyse ...

Her gün tartıya çıkarım ben ... Şu hafta çıkmadım ... Yani o kadar korktum . Korktuğumda başıma geldi 77-78 derken ...

79.4

Şöyle koca koca yazayım .... Çünkü utanıp sıkılmıyorum ... yedim ..yersem ... 80 de olurum ..90 da...100 de... oldum mu daha önce oldum ???

Ama hayatımdaki yeme düzenini değiştirip , spor yaptığımda 38 yaşında 38 beden hedefi koyan ben ...39 yaşında xs dum , bilenler bilir :ajan::ajan:

Şimdi yeniden başlıyorum .. Ne tesadüfdür ki ...

2016 yılında ... Eylül ayında yanılmıyorsam 78.9 ile sizlerle eski takımda yola başlamıştım bir selam ile ... Kaptanlık ...editörlük derken ... ne çok şey yaşadık beraber ... ne çok şey öğrendik ...
Ben öğrendiklerimi uygulamayı unuttum bi ara o kadar ...
Şimdi yeniden başlıyorum .:teyzos::teyzos::teyzos:

Hazır mıyım ?:zipla:
Evet hazırım .:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

Öyle kuş kadar beslenmeyeceğim ..bugüne bugün 80 okka kadınım :bayilacam::bayilacam::bayilacam::bayilacam:

Ben şu an sadece içimdeki öküzü kesiyorum , etlerini dağıtıyorum fakire fukaraya ... Yani 2 tabak mayonezli soslu makarna değil de , 3 kaşık yeme dönemine giriyorum ....

Baktım gitmiyor böyle.. o zaman bakarız çaresine . Her zaman herkesin metasına göre diyet yapmasını savunmuşumdur .. Veren adamın canını çıkaracağız diye aç bırakmaya ne hacet :miyagi::mor::miyagi:

Öyle işte ...

İçimi de döktüm ...

Başlıyorum ..........

Özellikle reelde de sık görüştüğüm için , @Mimu88 ve @masumm u kendime hem orti hem morti ilan ediyorummmmmm :danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz::danscıkiz:

Ya Aus geliyor bilesiniz .....:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

KENDİM DANA GİBİ YERKEN KİMSENİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAYI KENDİME HAD GÖRMÜYORDUM ...
AMA YEMİYORSAMMMMMMMM :heyecan::Help::heyecan::Help::heyecan::Help::heyecan::Help: MAY DAY LERİNİZİ HAZIRLAYIN ..... GELİYORUMMMMMMMMMMMMMMM

HA ...SPOR GRUBUNUZ MU NEYİNİZ VARMIŞ ??? :rujsigara::rujsigara::rujsigara::rujsigara:

YAZIN ORAYA Bİ AUS BAKEM :nededintatlim:

Hadi ben geçmişe gider ...

Ha bi de gruplara girmeyeceğim , hükümsüzlerde devam edeceğim :kaalp:

Hos geldin. Hayirli ugurlu olsun:danscıkiz:

OP
Miu

Miu

I'm a nice girl. JUST dont push the bitch button!
Tepki
54.300
4. Grup Feriştahlar

igdedali(63.6/61.8/1.8/%2.83)
Hepfit (55.9/55.0/0.9/%1.61)
Bonus(96/96.7/+0.7/-%0.73)
Cileklidonut(70.1/68.9/1.2/% 1.71)
Ahu060812(78.1/77.5/0.6/%0.77)
Kelebekolacam(76.4/76/0.4/%0.52)
Begum75(60.7/)

Takım Ortalaması: % 0.99

@Ausencia_
@Miu
:huri::huri::huri::huri::huri:

o neydiii gız ilk haftanızdan 1. mi girdiniz siz bakayım:zipla:

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Takım ortalaması Düzeltme

4. Grup Feriştahlar

igdedali(63.6/61.8/1.8/%2.83)
Hepfit (55.9/55.0/0.9/%1.61)
Bonus(96/96.7/+0.7/-%0.73)
Cileklidonut(70.1/68.9/1.2/% 1.71)
Ahu060812(78.1/77.5/0.6/%0.77)
Kelebekolacam(76.4/76/0.4/%0.52)
Begum75(60.7/)

Takım Ortalaması: % 1.12

@Ausencia_
@Miu

Emel_ogretmen

AFET-İ DEVRANLAR
Tepki
1.671
Çok tanımadığın için metanı bilemiyorum ama şu an gördüğüm eksi 900 gayeeeeeet :mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum::süper::mutluyum:

Haftaya minicik minnacıkta olsa bi eksi görelim gulbe ?
belki biraz sporla ...
eksi 300 falan heee çok değil :mavis:

hahahanimishahahanimishahahanimis mortisiz eksi 900 diyor @Nefs senin bi aylık eksi bildirimin :krizz::krizz::krizz::krizz::krizz::krizz:

hepfitciyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :hopp::hopp::hopp::hopp:

Menü yaz kelebek ....

ne yiyorsun ne içiyorsun bi haberiz :silakonda:

sadece kilo bildirmek değil ki buranın amacı , bunu en iyi sen bilirsin

bak biz @Mimu88 ve @masumm layız ... kur bi ortilik , geeeeç karşımızaaaaa:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

:kaalp::kalp::kaalp:

eksi 700 senin kilon için şahane bildirim .
üstelik kaçamaklı bir haftan onu da biliyoruz ... demek ciddi anlamda güzel yakan bir metabolizman var .
Buna güvenip dur yiyeyim nasılsa veriyorum dersen , metan bir gün ters köşe yapabilir .
O yüzden dikkatli olmakta fayda var emel ...

ama çokta sıkma , bu yemeye 700 gayet iyi 60 kiloda , çokta 1 kilo vs ... hedeflerin olmasın bence ..

Aus was here:silakonda:

:heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

ne diyosunnnnnnnnnn anajetgilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:
Sen var ya bitanesin. Bu hafta regl haftamdı. Kaçamaklara hayır demek zordu. Ama gün içinde hep dengeledim. Gidiyor nasıl olsa diye yemicem bu hafta da. Yine dengeli gidicem. Spor da başladı artık.
:papatya::papatya::papatya:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
:ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon:SENİN OLDUĞUN CUMALARI O KADAR ÖZLEMİŞİM Kİ. YORUMLARINI NEYİN 2 DEFA OKUYORUM HEP. AĞLICAM O KADAR YA. CANIM BENİMMM:aglama:

:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:

@Portakal Sulu Ordek
(52.8/53.2/+0.4/+0.75)

@koza99 (66.4/66/-0,4/-0,60)

@matematik61 (58.3/58.6/+0.3/+0.51)

@Kajupi (60,2/...bildirim bekleniyor)

@23Zeyno
(53.5/53.2/-0.3/-0,56)

@Floweroflife (52.8/53.6/+0,8/+1,51)

@Whiteblacklife (54.3/ sabit )

@D3S1R3 (53.4/53.5/+0.1/+0,19)

@Ausencia_

ne güzel ..... devasa artı yok ... azcuk sen sanki:yildizlar:

çıkışta avm ye gidip alacagım tartı
ordanda yürüyerek ve gidcrim bi market yapıp

al lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bak seferoğluda olmuşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:selam::selam::selam:
:selam::selam::selam::selam::selam:

:mutluyum:SEFEROĞULLARI :mutluyum:

@begüm75 Kaptanlığında;
  1. @PoRTaKaL Sulu Ördek

:mutluyum:TELLİOĞULLARI :mutluyum:

@23Zeyno Kaptanlığında;
  1. @Bonus
  2. @Miu
  3. @Zumrud_u anKa

DİKKAT DİKKAT !!!!! :duyuru::duyuru::duyuru::duyuru::duyuru::duyuru:

Spor gruplarımız oluşturulmuştur. Bu saate kadar girmek isteyen varsa diye bekledim. Son hali budur.

ÖNEMLİ UYARI:

Yukarıda adı yazan herkesin öncelikli sorumluluğu spor yapmaktır.
  • HER GÜN ve DÜZENLİ SPOR yapılacak.
  • HERGÜNÜN sonunda sporlar kaptanlar etiketlenerek bildirilecek
  • ilgili spor tablosu ve puanlamasını İLK SAYFAYA ekleyeceğim. Lütfen puanlarımızı KENDİMİZ HESAPLAYIP, TOPLAM Puanımızı da yazıp o şekilde bildirim yapalım. sporu yazıp puanlamayı kaptanın yapmasını beklemeyelim.
  • Vay ben spor yapamadım, ay yok böyle oldu, bu hafta gitti haftaya süper geleceğim.... gibi bahaneler asla kabul değildir. Haftanın en az 5 günü dolu dolu spor yapılacak
  • Bahaneler bitmez kızlar, bahane üretmeyi bırak, ter üretmeye bak!

BU KURALLARA UYAMAYACAK OLAN VARSA LÜTFEN BAŞTAN BELİRTSİN.
HEMEN ÇIKARACAĞIM GRUPLARDAN.
NE KAPTANLAR SPORUN NE DİYE PEŞİMİZDEN KOŞSUN, NE DE BİZLER SORUMLULUĞUMUZU AKSATMAYALIM.

Anlaştık mı?:panter:

La anlaştık anlaşmasına da ben yılların tellioğlu ausu idim :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:
seferoğlu olmaya nasıl alışacam bakalım

heeeeeeeee bişey daa dicektim takımıma :duyuru:

diyete başlayalı 3 ay oldu.9.kiloyu ve yolu yarıladım çok şükür.her hafta en az 700 en çok 900 verdim galiba.ilk hafta hariç.3 aydır ilk defa -1.300 gördüm.bu nasıl oldu?

ben normalde ekmek yemem,gluten intoleransım var ve karnım patlayacak gibi şişiyor.glutensizi de bulmak falan filan sıkılcıma gelemem hiç yemem daha iyi diyorum.bir de meyve sevmem.hayatımda meyve soyup yediğimi pek hatırlamam.aklımın ucuna gelmez.1-2 meyve hariç.

cuma-cumartesi-pazar ekmek yerdim.çok nadir patates yediğim oldu.haftasonu diye suyu az içtiğim oldu.sonra hoopp pazartesi artı:( onları temizleyeyim derken cumaya an
cak -700 - 800 kalıyordu.bu hafta kaptanda olunca dedim ela noooo :hayir: pazartesiye direk eksi ile başladım ve cumaya hızla devam etti :selam:memnun muyum hem de çookkkkkkkkk :zipla:

bu hafta sonunu da bana göre kaçamaksız bitirip pazartesiye bomba gibi geliyorum :hopp: hayır eziyeti çekiyorum bari değsin de dışarıdan farkedilsin :hobba:

:bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim::bengeldim:anladın sen onu

Ekli dosyayı görüntüle 24111

:mutluyum::mutluyum:seferoğullarım!!! tellioğullarını alt etmeye yeşil vadiyi almaya hazırmıyız canlarım
:eskrim::eskrim::eskrim::eskrim::eskrim:

@saydin78
@pempikzx
@Whiteblacklife
@D3S1R3
@Mimu88
@masumm
@Ausencia_
@matematik61
@Portakal Sulu Ordek
@cileklidonut
@hippotalamus

:mor::mor::mor:muhteşem sporlarınızı bekliyorum:mor::mor::mor:

:mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:

@saydin78
@pempikzx
@Whiteblacklife
@D3S1R3
@Mimu88
@masumm
@Ausencia_
@matematik61
@Portakal Sulu Ordek
@cileklidonut
@hippotalamus

valla beni bilen bilir yenilgiye tahammülüm pek yok .... :para::para::para::para:spor yapmayacak olan varsa ya şimdi konuşsun ya sonsuz dek sussun :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

6 ayı bulur mu ki 59 u görmen :artist:

bulur bulur , bulsun da zaten .... acelem yok :miyagi:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Valla anca onla yirttim bide kadın özellikle beni istemiş canım bı küçük kase aldım zaten onuda 2kizimla yedik yoksa diğer tatlılardan ikramlardan zorladı almadım çok yedim diye canım
Beni de bu hafta zorladilar pempik ama yemedim, sen meyve yiyince bile kilo veremiyorsun aşure yemissin:ates::ates:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Ahaa sizi bu hafta :eek: böyle yapacam sevgili @Miu kaptanim sporumuda yapıp göreceksiniz bugünkü zaten 2 kasık anca gelir onu şimdi spora kalkınca eritirim
Pempik bak seni seviyorum, eleştirme diyorsan eleştirmem ama sen sporla var olan yağları yakmalısın yediklerini değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar